Ελλαδα

Ρόδος: Διακόπηκε η λειτουργία του λούνα παρκ, μετά το σοκαριστικό ατύχημα

Τέσσερα άτομα εκσφενδονίστηκαν από το παιχνίδι «ταψί» λόγω σπασμένου καθίσματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
luna_park

Ρόδος: Διακόπηκε η λειτουργία του λούνα παρκ, μετά το σοκαριστικό ατύχημα

Στην ανάκληση της άδειας λειτουργίας του λούνα παρκ στην Κρεμαστή, όπου έγινε χθες βράδυ το ατύχημα προχωρά ο Δήμος της Ρόδου με ανακοίνωσή του, μέχρι να γίνει επανέλεγχος των εγκαταστάσεων.

Το χρονικό του ατυχήματος στο λούνα παρκ της Ρόδου

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν την Παρασκευή 15/8 σε ατύχημα που σημειώθηκε σε λούνα παρκ στη Ρόδο, όταν εκσφενδονίστηκαν από παιχνίδι τύπου «ταψί».

Σύμφωνα με το Βήμα της Δωδεκανήσου, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Κρεμαστή, κατά τη διάρκεια πανηγυριού, όταν – υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες – το παιχνίδι φαίνεται να παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα την αποκόλληση των καθισμάτων και την εκτόξευση των επιβατών.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας, συνολικά τέσσερα άτομα εκσφενδονίστηκαν στο παιχνίδι «ταψί».

Η στιγμή του ατυχήματος στη Ρόδο:

Ρόδος: Ατύχημα σε λούνα παρκ – Εκσφενδονίστηκαν όταν έσπασε κάθισμα στο «ταψί»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY