- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου - 47 δρομολόγια σήμερα από Πειραιά, Λαύριο, Ραφήνα
Μόνο από τον Πειραιά εχθές ταξίδεψαν 24.130 επιβάτες
Αυξημένη κίνηση γύρω από το λιμάνι του Πειραιά
Κορυφώνεται σήμερα (14.8) η έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου. Από τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας θα πραγματοποιηθούν 47 δρομολόγια. Η κίνηση είναι αυξημένη πέριξ του λιμανιού του Πειραιά.
Συγκεκριμένα, από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 27 απόπλοι πλοίων. Από τη Ραφήνα αναχωρούν 11 πλοία και από το Λαύριο 9.
Δεκαπενταύγουστος: Πόσοι επιβάτες αναχώρησαν την Τετάρτη για τα νησιά
Την Τετάρτη 13 Αυγούστου, από τον Πειραιά ταξίδεψαν 24.130 επιβάτες σε 25 δρομολόγια, ενώ για τον Αργοσαρωνικό μετακινήθηκαν 7.783 επιβάτες σε 36 δρομολόγια. Από τη Ραφήνα καταγράφηκαν 10 απόπλοι με 6.806 επιβάτες και από το Λαύριο 8 δρομολόγια με 2.225 επιβάτες.
Το Λιμενικό Σώμα βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή, διευκολύνοντας την ομαλή ροή των ταξιδιωτών, ενώ απευθύνει έκκληση στους επιβάτες να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αρχών για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Η εξήγηση Κολυδά για τη λειτουργία των φρεατίων εν μέσω βροχοπτώσεων
Έντονα φαινόμενα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η Δυτική Αττική πλήττεται από πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις
Σε επιφυλακή παραμένουν οι Αρχές
Συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις
Συνίσταται στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.