- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Καταγγελία γιατρού πως βρέφος 9 μηνών κατέφθασε με μώλωπες στο Παίδων
Τι ισχυρίστηκαν οι γονείς
Καταγγελία γιατρού πως βρέφος 9 μηνών κατέφθασε με μώλωπες στο Παίδων - Τι ισχυρίστηκαν οι γονείς
Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας διερευνά η ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από ενημέρωση του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» για πιθανή κακοποίηση βρέφους μόλις 9 μηνών. Το Σάββατο 19 Ιουλίου, το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια ειδοποιήθηκε για την υπόθεση και αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο νοσοκομείο, όπου βρίσκονταν ήδη οι γονείς του παιδιού.
Κατά την επίσκεψή τους, οι αστυνομικοί συνομίλησαν με τη συντονίστρια της εφημερίας, η οποία επιβεβαίωσε πως το βρέφος έφερε εμφανείς μώλωπες, ηλικίας τουλάχιστον τριών έως τεσσάρων ημερών. Οι γονείς, από τη Λυκόβρυση, υποστήριξαν πως οι τραυματισμοί προκλήθηκαν την περασμένη Τετάρτη, όταν το παιδί έπεσε ενώ εκείνοι βρίσκονταν στην τουαλέτα.
Οι αρχές δεν περιορίστηκαν στους ισχυρισμούς των γονιών και προχώρησαν άμεσα σε περαιτέρω έρευνα. Τα στοιχεία της υπόθεσης διαβιβάστηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί λεπτομερής εξέταση του βρέφους και να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία των τραυμάτων. Η υπόθεση παραμένει σε εξέλιξη και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.