- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της Ηρώς Καριοφύλλη
Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών
Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της Ηρώς Καριοφύλλη
Θλίψη σκόρπισε στον δημοσιογραφικό κόσμο ο θάνατος της Ηρώς Καριοφύλλη που έφυγε από τη ζωή σήμερα, Τρίτη 1 Ιουλίου, στα 53 της χρόνια. Η δημοσιογράφος έδινε μάχη με τον καρκίνο και σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί τα τελευταία 24ωρα.
Η ίδια υπήρξε επί σειρά ετών αστυνομική συντάκτρια του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, με πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό της.
Όπως ενημέρωσε η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη, η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Νέο Σκοπό Σερρών, τον τόπο καταγωγής της.
Η Ρένα Κουβελιώτη έγραψε στα social media: «Στέρεψαν τα λόγια και τα δάκρυα. Η Ηρώ μας πέταξε …κουράστηκε να πονάει και να δίνει μάχη για την κάθε ανάσα της. Το πόσο γενναία πάλεψε το ξέρει ο Θεός και οι γιατροί της. Δεν ήθελε να φύγει.. αλλά ήταν πάνω από τις δυνάμεις της … Χωρίς τα γαλλικά της και το δυνατό της γέλιο έχουμε από τις 6 το πρωί ορφανέψει στον alpha.
Φτωχότερη η δημοσιογραφία.. άδειοι κενοί οι φίλοι και συνάδελφοι της. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στον Νέο Σκοπό Σερρών αύριο στις 11.30 στον ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου. Καλό ταξίδι φωνακλού μου … όση φωνή τόση ψυχή .. γενναίο μου κοριτσάκι πέτα ψηλά».
Στέρεψαν τα λόγια κ τα δάκρυα . Η Ηρω μας πέταξε …κουράστηκε να πονάει κ να δίνει μάχη για την κάθε ανάσα της . Το...
Posted by Rena Kouvelioti on Monday, June 30, 2025
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου από τον Πειραιά προς Χίο και Λέσβο
Βελτιώνεται το σκηνικό - O υδράργυρος θα αγγίξει τους 28 βαθμούς στα ηπειρωτικά
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.