- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καρέ - καρέ ληστεία σε περίπτερο στο Ηράκλειο
Είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να το κλέψει ξανά - Στα 180 ευρώ η λεία του
Καρέ - καρέ ληστεία σε περίπτερο στο Ηράκλειο - Είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να το κλέψει ξανά - Στα 180 ευρώ η λεία του
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε περίπτερο στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων, στο Ηράκλειο Κρήτης, με θύμα τον υπάλληλο της επιχείρησης.
Ένας 33χρονος αλλοδαπός, κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο και χωρίς να καλύπτει το πρόσωπό του, απείλησε τον εργαζόμενο και του ζήτησε 180 ευρώ και δύο πακέτα τσιγάρα. Ο υπάλληλος, έντρομος, υπάκουσε στις εντολές του, παραδίδοντας τα χρήματα και τα προϊόντα στον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο.
Όπως προκύπτει από πληροφορίες του creta24.gr, ο δράστης είχε αποπειραθεί να ληστέψει το ίδιο περίπτερο και στις 24 Μαΐου, τότε φορώντας μια... κούτα στο κεφάλι του για να καλύψει την ταυτότητά του, χωρίς όμως να καταφέρει να αφαιρέσει κάτι. Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου αναγνώρισε τον άνδρα και ειδοποίησε τις Αρχές, με αποτέλεσμα ο 33χρονος να εντοπιστεί και να συλληφθεί από την αστυνομία λίγες ώρες μετά τη δεύτερη ληστεία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.