- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και βροχές σήμερα Κυριακή - Έως 6 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο
Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Καιρός σήμερα: Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο - Έως 6 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο
Ζεστός θα είναι ο καιρός και σήμερα Κυριακή με βροχές και καταιγίδες να σημειώνονται στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται σύννεφα και λίγες τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και κυρίως στα ορεινά.
Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, καταιγίδες θα σαρώσουν την Κρήτη έως το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 27 με 28 και τοπικά στα δυτικά τους 29 βαθμούς, στο Αιγαίο τους 26 βαθμούς Κελσίου.
Αττική
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν, οπότε είναι πιθανόν στα δυτικά και βόρεια να βρέξει για λίγο.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία – Θράκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου – Ήπειρος – Δυτική Στερεά – Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν στα ορεινά τοπικές βροχές ή όμβροι.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και τοπικά στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Ανατολική Στερεά – Εύβοια – Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν στα ορεινά τοπικές βροχές ή όμβροι.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες – Κρήτη
Καιρός: Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Στην Κρήτη αρχικά παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από τις μεσημβρινές ώρες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση απο το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα
Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες στα Δωδεκάνησα όποτε υπάρχει πιθανότητα να βρέξει τοπικά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν στα ορεινά τοπικές βροχές ή όμβροι.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.