Ελλαδα

Κίνηση τώρα σε Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών και Αττική Οδό

Ποιοι δρόμοι είναι στο «κόκκινο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση τώρα: Οι δρόμοι με μποτιλιάρισμα σήμερα
Κίνηση τώρα: Οι δρόμοι με μποτιλιάρισμα σήμερα © Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

Κίνηση τώρα σε Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών και Αττική Οδό - Προβλήματα παρατηρούνται στη Λεωφόρο Φυλής, την Κηφισίας και Μεσογείων

Κίνηση τώρα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τη Γέφυρα Μεταμόρφωσης μέχρι και την Ιερά οδό.

Πολυ αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το ύψος του Αττικού Νοσοκομείου μέχρι και τη Λίμνη Κουμουνδούρου. Ομοίως στη Λ. Σχιστού προς Σκαραμαγκά και στην Ιερά οδό στο ύψος του Δαφνίου.

Χαμηλές ταχύτητες στην είσοδο της Λεωφόρου αθηνών από το ύψος του κάμπινγκ Αθηνών έως την οδό Μαρκόνι στον Βοτανικό ανά τμήματα.

Δύσκολη η Θηβών και στα δύο ρεύματα κυρίως στο ύψος του Περιστερίου και του Λόφου Αξιωματικών.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Λεωφόρο Φυλής στο ύψος του Καματερού αλλά και στην κάθοδο στο δρόμο προς την πλατεία Αγίων Αναργύρων.

Μποτιλάρισμα στην Αττική οδό προς το Αεροδρόμιο από το ύψος του Ζεφυρίου μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι) και στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος της Περιφερειακής Υμηττού και του Γέρακα μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Πεντέλης.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Μεσογείων κατά μήκος του Χολαργού αλλά και στο ύψος της Κατεχάκη.

Μποτιλάρισμα στην Λεωφόρο Κηφισίας στην κάθοδο στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από τα Σίδερα Χαλανδρίου μέχρι την οδό Πανόρμου στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι και τα Σίδερα Χαλανδρίου.

Πολύ αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Γαλατσίου προς τη Λ.Βεΐκου αλλά και από τη Λ. Βεΐκου προς τη Λ.Γαλατσίου καθώς και στη Λ.Βεΐκου προς την Καποδιστρίου. Δύσκολη η Καποδιστρίου από το ύψος της Λ.Κύμης μέχρι και την Λ.Κηφισίας.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μποτιλιάρισμα στην Βάρης Κορωπίου από το ύψος της Βούλας μέχρι και το ύψος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στα δύο ρεύματα της Λ.Βουλιαγμένης προς το σταθμό Μετρό Ελληνικό, την Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη αλλά και στην Ηλιουπόλεως προς την Αρδηττού

Δύσκολη η άνοδος της Αρδηττού/Βασ. Κωνσταντίνου και η κάθοδος της Β. Σοφίας από Ευαγγελισμό προς το Σύνταγμα.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ. Συγγρού από το ύψος της Νέας Σμύρνης μέχρι και την Διάκου.

Καθυστερήσεις στην άνοδο της Πειραιώς από Γκάζι προς Ομόνοια και εν συνεχεία στη οδό Σταδίου. Δύσκολη η Αχιλλέως και η Μάρνη.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Παραλιακή από το ύψος του Αεροδρομίου μέχρι και το ρεύμα της Πικροδάφνης στο ρεύμα προς Πειραιά καθώς και από τις Τζιτζιφιές μέχρι και την Πλατεία Ιπποδαμείας. Στο ρεύμα προς Γλυφάδα από την Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά μέχρι και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και κατόπιν από τις Τζιτζιφιές μέχρι και το πάρκο Φλοίσβου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY