Ελλαδα

Κίνηση τώρα σε Φυλής, Αττική Οδό και Κηφισίας - «Κολλημένος» ο Κηφισός

Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση τώρα στους δρόμους
Κίνηση τώρα στους δρόμους © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Κίνηση τώρα σε Φυλής, Αττική Οδό και Κηφισίας - «Κολλημένος» ο Κηφισός - Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου

Κίνηση τώρα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Πέτρου Ράλλη έως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως και στην κάθοδο από τη Γέφυρα Μεταμόρφωσης μέχρι και τα ΚΤΕΛ. Προβλήματα και στην συμβολή της με την Παραλιακή.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι έως Λίμνη Κομουνδούρου. Δύσκολη και η Λ.Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι μέχρι και τον Κηφισό, στην οδό Αχιλλέως μέχρι την πλατεία Καραϊσκάκη και εν συνεχεία στην οδό Μάρνη.

Δύσκολη η Κωνσταντινουπόλεως προς την Θ. Δηλιγιάννη και η Πειραιώς από Γκάζι προς Ομόνοια κι εν συνεχεία η οδός Σταδίου.

Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Φυλής στο ύψος του Καματερού και στα δύο ρεύματα αλλά και προς την πλατεία Αγίων Αναργύρων.

Μποτιλιάρισμα και στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από το ύψος του κόμβου Άνω Λιοσίων μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας και ρεύμα προς Ελευσίνα από την Παλλήνη και την περιφερειακή Υμηττού προς την έξοδο της Λεωφόρου Πεντέλης.

Πολύ δύσκολη η κάθοδος της Λεωφόρου Κηφισίας σε Νέα Ερυθραία, Κηφισιά και Μαρούσι και από τα Σίδερα Χαλανδρίου έως και την Πανόρμου.

Ομοίως και στην άνοδο από την Πανόρμου ως την Αγία Βαρβάρα.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος της Αγίας Παρασκευής μέχρι τη Μιχαλακοπούλου.

Αυξημένη κίνηση στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μποτιλιάρισμα στην Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη, στην Ηλιουπόλεως μέχρι και την Αρδηττού στην Αρδηττού και τη Βασιλέως Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό προς το Σύνταγμα και στην άνοδο της Λ. Συγγρού από το ύψος της Νέας Σμύρνης μέχρι και την Διάκου και εν συνεχεία στη Λεωφόρο Αμαλίας.

Χαμηλές ταχύτητες στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της Λεωφόρο Αλίμου μέχρι και το Πάρκο Φλοίσβου.

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους πρός και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY