- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Silver alert για εξαφάνιση 43χρονου από το Κερατσίνι
Αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Απριλίου
Silver alert για εξαφάνιση 43χρονου από το Κερατσίνι - Αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Απριλίου
Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση του 43χρονου Σπυρίδωνα Σέββου από το Κερατσίνι Αττικής, με τη Γραμμή Ζωής να εκδίδει Silver Alert ζητώντας τη βοήθεια των πολιτών. Ο άνδρας αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Απριλίου, όταν έφυγε από το σπίτι του με προορισμό τον χώρο εργασίας του στον Ταύρο και από τότε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.
Ο Σπυρίδων Σέββος έχει ύψος 1,73 μ., καστανά μάτια και ξυρισμένο κεφάλι, ενώ είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε μαύρη ζακέτα τύπου φούτερ με φερμουάρ, μαύρη αθλητική φόρμα, μαύρα αθλητικά παπούτσια, μαύρο καπέλο τύπου τζόκεϊ και έφερε μαζί του ένα μαύρο τετράγωνο τσαντάκι χιαστί.
Η οικογένειά του, ανήσυχη για την απουσία του, απευθύνθηκε στη Γραμμή Ζωής το μεσημέρι της Τρίτης. Μετά τη συλλογή των απαραίτητων στοιχείων, ενεργοποιήθηκε ο Κοινωνικός Συναγερμός Silver Alert προκειμένου να κινητοποιηθεί το ευρύ κοινό στην προσπάθεια εντοπισμού του.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ζωή του 43χρονου ενδέχεται να βρίσκεται σε κίνδυνο. Όποιος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με τη Γραμμή SOS 1065, η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά το ωράριο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.