Ελλαδα

Συνεχίζεται η κίνηση στον Κηφισό - Δύσκολη η Αττική Οδός, η Φυλής και η Κηφισίας

Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στον Κηφισό
Κίνηση στον Κηφισό © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Συνεχίζεται η κίνηση στον Κηφισό - Δύσκολη η Αττική Οδός, η Φυλής και η Κηφισίας - Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

Συνεχίζεται να είναι έντονη η κίνηση που δημιουργήθηκε από νωρίς λόγω τροχαίου στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού. Η ουρά ξεκινά στα ΚΤΕΛ και ξεπερνά τον κόμβο της Βαρυμπόμπης. 
Οι συνήθεις καθυστερήσεις στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ Κηφισού έως τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Προβλήματα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Λ. Δημοκρατίας και με χαμηλές ταχύτητες έως τον κόμβο Πεντέλης. Ομοίως στην έξοδο προς Κηφισό. Στο ρεύμα προς Ελευσίνα από Περιφερειακή Υμηττού και την Ανθούσα έως την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισού (Δαχτυλίδι).
Δύσκολη η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι έως Λίμνη Κουμουνδούρου και στην είσοδο από το Παλατάκι και με χαμηλές ταχύτητες έως την οδό Μαρκόνι στον Βοτανικό.
Αυξημένη η κίνηση και στις καταλήξεις της Λ. Σχιστού και Περιφερειακής Αιγάλεω.
Μποτιλιαρισμένη η Λεωφόρος Φυλής και στα δύο ρεύματα στο ύψος του Καματερού και προς την Πλατεία Αγίων Αναργύρων.
Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από το ΟΑΚΑ έως την Πανόρμου. Στην άνοδο από Πανόρμου έως τα Σίδερα Χαλανδρίου.
Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Μεσογείων στο ύψος της Πλατείας Αγίας Παρασκευής και κατά μήκος του Χολαργού έως το Ερρίκος Ντυνάν. Στην άνοδο από το 401 ΓΣΝΑ έως τη Λεωφόρο Περικλέους.
Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Λεωφόρο Βεϊκου τόσο προς την Λ. Γαλατσίου, όσο και προς την Καποδιστρίου.
Δύσκολη η Καποδιστρίου από την Κύμης έως την Κηφισίας.
Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού έως τα στρατιωτικά νοσοκομεία.
Μποτιλιάρισμα στα δύο ρεύματα της Αρδηττού/Βασ. Κωνσταντίνου και στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό προς Σύνταγμα.
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από τον Άγιο Σώστη έως την Διάκου κι εν συνεχεία στη Λεωφόρο Αμαλίας.
Δύσκολη η Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη και η Λεωφόρος Βουλιαγμένης προς τον σταθμό του Μετρό Ελληνικό και στα δύο ρεύματα.
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της Γλυφάδας έως το Έδεμ και από το ύψος του Μοσχάτου έως την πλατεία Ιπποδαμείας. Ομοίως και στους δρόμους γύρω και προς το λιμάνι του Πειραιά.
Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Αχιλλέως, την Πειραιώς και την Σταδίου.

Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

κινηση290425

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY