- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θάνατος αστέγου σε εστιατόριο στην Αθήνα: Ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης και οι εργαζόμενοι
Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους
Θάνατος αστέγου σε εστιατόριο στην Αθήνα: Ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης και οι εργαζόμενοι - Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους
Τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο ενός 57χρονου αστέγου σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας ερευνούν με προσοχή οι Αρχές, επιχειρώντας να συνθέσουν την πλήρη εικόνα του περιστατικού. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και με τραύμα στο κεφάλι έξω από το κατάστημα, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα την αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου και δύο εργαζόμενοι συνελήφθησαν, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Αρχικά, οι εργαζόμενοι υποστήριξαν ότι ο άστεγος άνδρας βρισκόταν έξω από το κατάστημα και κατέρρευσε ξαφνικά, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Ωστόσο, τα στοιχεία που προέκυψαν από το υλικό των καμερών ασφαλείας του καταστήματος ανέτρεψαν τους αρχικούς ισχυρισμούς. Οι αστυνομικοί είδαν στις καταγραφές ότι ο ηλικιωμένος βρισκόταν ήδη αναίσθητος εντός του μαγαζιού και μεταφέρθηκε έξω από εργαζόμενους, οι οποίοι στη συνέχεια καθάρισαν τον χώρο με σφουγγαρίστρα.
Σε νέα τους κατάθεση, οι εμπλεκόμενοι ισχυρίστηκαν ότι ο άνδρας είχε εισέλθει στο κατάστημα, γλίστρησε σε βρεγμένο δάπεδο καθώς κατέβαινε στο υπόγειο για την τουαλέτα, και τραυματίστηκε θανάσιμα. Υποστήριξαν επίσης ότι τον μετέφεραν εκτός καταστήματος και καθάρισαν το σημείο από φόβο μήπως θεωρηθούν υπεύθυνοι. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και διερευνάται από τις αρχές με ιδιαίτερη προσοχή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.