- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Είμαι καλά, δεν υπάρχει εγκεφαλικό
Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αδιαθεσία που τον οδήγησε στο νοσοκομείο
Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αδιαθεσία που τον οδήγησε στο νοσοκομείο
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε σήμερα στο Mega για την κατάσταση τής υγείας του, μετά τις πληροφορίες ότι χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα το απόγευμα της Τρίτης (25.2) στο νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία.
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, πληροφορία που στη συνέχεια διέψευσε η σύντροφός του, Τζένη Οικονόμου.
«Δόξα τω Θεώ είμαι καλά. Χθες αισθάνθηκα μια αδιαθεσία και έναν ισχυρό πονοκέφαλο και έκρινα αναγκαίο και σκόπιμο να πάω στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί με εξετάσεις ποια είναι η κατάσταση. Ευτυχώς, όλα είναι καλά. Έγιναν οι εξετάσεις. Τα αποτελέσματα είναι θετικά. Θα μείνω και σήμερα στο νοσοκομείο για να ολοκληρωθεί ο κύκλος των εξετάσεων και ελπίζω αύριο να πάρω εξιτήριο. Δεν υπάρχει εγκεφαλικό. Ήταν μια υπερβολική και ανακριβής πληροφορία. Δίπλα μου είναι η σύντροφός μου και τα παιδιά μου», δήλωσε σήμερα (26.2) ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.
Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Δεν έπαθε κανένα εγκεφαλικό, λέει η σύντροφός του
Η σύντροφος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Τζένη Οικονόμου, διαψεύδει ότι ο γνωστός ποινικολόγος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το απόγευμα της Τετάρτης (25.2).
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες - κατά πληροφορίες - δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.
Η σύντροφος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Τζένη Οικονόμου, μίλησε στο parapolitika.gr και διέψευσε ότι ο ποινικολόγος υπέστη εγκεφαλικό. «Ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία και ήρθαμε για προληπτικούς λόγους να κάνει κάποιες εξετάσεις. Δεν έπαθε κανένα εγκεφαλικό μιλάει κανονικά, έχει τις αισθήσεις του είναι πολύ καλά. Δεν υπέστη τίποτα. Δε προλάβαμε να φτάσουμε στο νοσοκομείο και γράφτηκαν όλα αυτά αν είναι δυνατόν», είπε η Τζένη Οικονόμου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.