- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το ότι είναι αμετανόητη, αυτό με κάνει να φοβάμαι
«Δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη της, δεν την εννοεί» δήλωσε μεταξύ άλλων
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το ότι είναι αμετανόητη, αυτό με κάνει να φοβάμαι - Οι δηλώσεις μετά την παραίτηση της Έφης Καρακάτζουλα για μείωση της ποινής της
Τελείωσε πριν αρχίσει η δίκη σε δεύτερο βαθμό της Έφης Καρακάτζουλα που έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Σήμερα, το δικαστήριο για τη δίκη της υπόθεσης Ιωάννας Παλιοσπύρου, θα εξέταζε την έφεση που υπέβαλλε η καταδικασθείσα, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η ίδια με γραπτή της δήλωση προς την έδρα, γνωστοποίησε ότι παραιτείται από την έφεση.
Σημειώνεται ότι η δράστιδα είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 15 ετών χωρίς αναστολή.
Μετά την παραίτηση της Έφης Καρακάτζουλα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως αυτό είναι μια δικαίωση για την ίδια, ωστόσο, στάθηκε και στο γεγονός πως, η καταδικασμένη για την επίθεση με βιτριόλι, σε ένα χρόνο θα καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης.
«Νιώθω μεγάλη χαρά σήμερα, γιατί είναι για μένα μια τεράστια δικαίωση. Κατάλαβαν ότι δεν είχα καμία πιθανότητα να πετύχουν αυτό που ισχυρίζονταν, διότι ήταν ψέμα. Στην ουσία παραδέχτηκε ότι ο σκοπός της ήταν να με σκοτώσει, γι’ αυτό παραιτήθηκε της εφέσεως. Για μένα αυτό είναι τεράστια νίκη, ευχαριστώ τους δικηγόρους μου για την άψογη προετοιμασία», είπε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ειπώθηκε ότι ζήτησε συγγνώμη, για μένα αυτή η συγγνώμη είναι προσχηματική, διότι έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει γίνει καμία κίνηση από πλευράς της, ούτε ένα τηλέφωνο, ούτε ένα γράμμα, ούτε μια ανθοδέσμη. Θα μπορούσε με οποιονδήποτε τρόπο να δείξει αυτή τη συγγνώμη που λέει και ξαναλέει, αλλά είναι προσχηματική. Δεν τη δέχομαι, γιατί δεν την εννοεί».
Κλείνοντας, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε: «Πληροφορήθηκα ότι σε περίπου ένα χρόνο θα κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Αυτό πραγματικά σήμερα με έχει τρομάξει και αυτό κουμπώνει με την εξέλιξη αυτή, την παραίτησή της από το εφετείο. Φυσικά εξακολουθώ και φοβάμαι, σκέφτομαι το πώς θα το διαχειριστώ σε ένα χρόνο. Στην απολογία της, δύο φορές, είχε πει πως ακόμα πιστεύει αυτή την εμμονή που την έχει κυριεύσει, ότι εγώ της έχω κάνει κακό. Το ότι είναι αμετανόητη, αυτό με κάνει να φοβάμαι».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καταστροφές στο οδικό δίκτυο, πλημμυρισμένες περιοχές και εκκενώσεις χωριών
Συνεχίζονται οι θυελλώδεις άνεμοι
Ένας νεκρός, παρασύρθηκε από χείμαρρο - Πότε σταματούν οι βροχές
Οι απίστευτες εικόνες που κατέγραψε η κάμερα
Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος
Τα μανιασμένα κύματα δεν σταματούσαν να χτυπούν στα βράχια
Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν μία από τις πρώτες αρκούδες στο κέντρο προστασίας
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Άσπρη ημέρα είδαν κάτοικοι και επισκέπτες
Μπροστά ή πίσω οι δείκτες;
«Επαθα μίνι εγκεφαλικό όταν έκανα απεργία πείνας» είπε στην κατάθεσή του στο δικαστήριο
Τι ισχύει για τον Αργοσαρωνικό
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της υπόθεσης
Η ανάρτησή της στο Instagram
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.