- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Κίνηση τώρα στον Κηφισό - Στο «κόκκινο» η Παραλιακή και η Αττική Οδός
Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου
Κίνηση τώρα στον Κηφισό - Στο «κόκκινο» η Παραλιακή και η Αττική Οδός - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου
Κίνηση τώρα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη Λένορμαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι την Πέτρου Ράλλη.
Έντονα τα προβλήματα στην κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι μέχρι την Λίμνη Κουμουνδούρου και στην είσοδο από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής μέχρι την οδό Μαρκόνι στον Βοτανικό.
Δυσκολίες στην Παραλιακή προς Πειραιά από το ύψος του παλιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο και κατόπιν από τη συμβολή της με τη Λεωφόρου Κηφισού μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας.
Πολύ αυξημένη κίνηση στους δρόμους προς και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
Μποτιλιάρισμα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Φυλής μεταξύ της εξόδου της οδού Θηβών και της εισόδου του Ζεφυρίου.
Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς το Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Λ. Δημοκρατίας μέχρι την έξοδο του κόμβου της Λεωφόρου Ηρακλείου και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την περιφερειακή Υμηττού μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισού (Δαχτυλίδι).
Πολύ αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο της Λ.Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από τον Φάρο μέχρι την Πανόρμου. Επίσης στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι την Αγία Βαρβάρα.
Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Μεσογείων από το σταθμό Μετρό Νομισματοκοπείο έως το Ερρίκος Ντυνάν.
Πολύ δύσκολη η άνοδος της Λ. Συγγρού από τη Φραντζή μέχρι τη Διάκου κι εν συνεχεία η Λ. Αμαλίας έως τη Βουλή.
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου και της Βασιλίσσης Σοφίας από το Βυζαντινό- Χριστιανικό Μουσείο μέχρι το Μέγαρο Μουσικής. Επίσης στην κάθοδο της Παπαδιαμαντοπούλου, από την Μικράς Ασίας μέχρι τη Μιχαλακοπούλου.
Προβλήματα στην άνοδο της Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη και στην Καρέα προς τη Αρδηττού.
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία και την Λ. Κηφισίας.
Πολύ αυξημένη η κίνηση στη Λ. Γαλατσίου προς τη Λ. Βεΐκου και στη Λ.Βεΐκου προς τη Λ.Γαλατσίου αλλά και προς Καποδιστρίου.
Κίνηση τώρα στον Κηφισό - Στο «κόκκινο» η Παραλιακή και η Αττική Οδός - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.