Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το τριήμερο των Θεοφανείων στη Βόρεια Ελλάδα
Οι sold out περιοχές
Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το τριήμερο των Θεοφανείων - Οι περιοχές που είναι sold out
Το τριήμερο των Θεοφανείων βρίσκεται μπροστά μας και οι πληρότητες στους δημοφιλείς προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας αγγίζουν το 100%.
Σύμφωνα με το voria.gr, το κόστος διανυκτέρευσης το τριήμερο των Θεοφανίων, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, είναι αρκετά μειωμένο σε σχέση με τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, παρά τα υψηλά ποσοστά κρατήσεων που καταγράφονται.
Τριήμερο Θεοφανείων: Οι περιοχές που είναι sold out
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, sold out είναι η Φλώρινα, το Νυμφαίο και το Αμύνταιο με αποτέλεσμα όσοι θέλουν να περάσουν το τριήμερο των Θεοφανείων στην εν λόγω περιοχή να αναζητούν καταλύματα στην Πτολεμαΐδα, όπου η πληρότητα βρίσκεται στο 83%. Το μέσο κόστος ανά διανυκτέρευση στην Πτολεμαΐδα αγγίζει τα 80 ευρώ. Τα Ιωάννινα αποτελούν παραδοσιακό προορισμό για χειμερινές αποδράσεις. Οι κρατήσεις αγγίζουν το 99%, με το κόστος ανά βραδιά να κυμαίνεται από 100 έως 160 ευρώ.
Πληρότητα που αγγίζει το 98% εμφανίζει ο δημοφιλής Άγιος Αθανάσιος Πέλλας, με το κόστος ανά διανυκτέρευση στα μετρημένα, πλέον, εναπομείναντα καταλύματα να φτάνει ακόμη και τα 450 ευρώ.
Η γραφική Καστοριά, καταγράφει ποσοστά κρατήσεων που αγγίζουν το 96%. Το κόστος διαμονής ανά διανυκτέρευση είναι περί τα 200 ευρώ. Στο Μέτσοβο, οι προκρατήσεις είναι στο 94%, ενώ το κόστος ανά βραδιά είναι περί τα 200 ευρώ. Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας ιστοσελίδας, υψηλά ποσοστά κρατήσεων καταγράφονται στην Έδεσσα με 96% και τη μέση τιμή ανά βραδιά στα 100 ευρώ, στη Βέροια με 98% με την τιμή ανά διανυκτέρευση στα 80 ευρώ, καθώς και στα Γρεβενά με 96%. Το κόστος ανά διανυκτέρευση είναι στα 80 ευρώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.