- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις βραδινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Μακεδονίας
Μεταβολή του καιρού θα έχουμε από το απόγευμα της Παρασκευής στη δυτική Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες που πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρές. Τα έντονα φαινόμενα το Σάββατο θα επεκταθούν ανατολικότερα και κυρίως στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι που πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Από το απόγευμα οι νεφώσεις θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας και μέσα στη νύχτα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις βραδινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Μακεδονίας.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5, από το μεσημέρι στα νότια και δυτικά πελάγη 6 με 7 και τη νύχτα στο Ιόνιο τοπικά έως 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς, στα κεντρικά τους 16 με 18 βαθμούς και κατά τόπους στα νότια ηπειρωτικά και τη νότια νησιωτική χώρα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Ασθενείς βροχοπτώσεις θα σημειωθούν από τις πρώτες βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα γίνουν νότιοι ίδιας έντασης. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν από το μεσημέρι. Ασθενείς βροχοπτώσεις θα σημειωθούν από τις πρώτες βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κρίση αξιών σε πρώτο πλάνο
Από λάθος χειρισμούς του οδηγού ξεκίνησε το δυστύχημα
Σπουδαία ημέρα για την πόλη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Οι περιοχές που χρειάζονται προσοχή
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Δείτε την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
Για ποια αιτήματα θα προτείνει η εισαγγελέας
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.