- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προειδοποίηση Μαρουσάκη για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες
Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» - Δείτε τον χάρτη
Καιρός: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης για τις περιοχές που θα «χτυπήσουν» έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες
Παραμένει άστατος ο καιρός και τις επόμενες ημέρες, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης σε αναλυτική ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για «ισχυρές βροχές - καταιγίδες συνοδευόμενες πιθανόν από χαλάζι, έντονους κεραυνούς αλλά και απότομες ενισχύσεις των ανέμων» που αναμένονται από τις αμέσως επόμενες ώρες από τα βορειοδυτικά της χώρας. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, ο καιρός θα παραμείνει άστατος μέχρι και το Σάββατο (21.9).
Ο μετεωρολόγος επισημαίνει ότι «τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα βορειοδυτικά και σταδιακά θα επεκταθούν ανατολικότερα και νοτιότερα για να απασχολήσουν τη Μακεδονία (δυτική, κεντρική), τη Θεσσαλία αλλά και το δυτικό βορειοδυτικό Αιγαίο. Μέσα στην αυριανή ημέρα θα απασχοληθεί το σύνολο της δυτικής, κεντρικής και νότιας χώρας (μέχρι και τα δυτικότερα - βορειοδυτικότερα τμήματα της Κρήτης) και με έμφαση θαλάσσιες - παραθαλάσσιες περιοχές αλλά και περιοχές που βρίσκονται κοντά σε ορεινούς ημιορεινούς όγκους».
Ολόκληρη η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Ισχυρές βροχές - καταιγίδες συνοδευόμενες πιθανόν από χαλάζι, έντονους κεραυνούς αλλά και απότομες ενισχύσεις των ανέμων, αναμένονται από τις αμέσως επόμενες ώρες και από τα βορειοδυτικά.
Πιο συγκεκριμένα
Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα βορειοδυτικά και σταδιακά θα επεκταθούν ανατολικότερα και νοτιότερα για να απασχολήσουν τη Μακεδονία (δυτική, κεντρική), τη Θεσσαλία αλλά και το δυτικό βορειοδυτικό Αιγαίο.
Μέσα στην αυριανή ημέρα θα απασχοληθεί το σύνολο της δυτικής, κεντρικής και νότιας χώρας (μέχρι και τα δυτικότερα - βορειοδυτικότερα τμήματα της Κρήτης) και με έμφαση θαλάσσιες - παραθαλάσσιες περιοχές αλλά και περιοχές που βρίσκονται κοντά σε ορεινούς ημιορεινούς όγκους.
Το Σάββατο αναμένουμε περιορισμό αυτής της έντονης αστάθειας προς τα νότια θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα και με τάση προς το απόγευμα να υποχωρήσει.
Ακολουθεί βίντεο με χάρτες από τα προγνωστικά μας συστήματα σχετικά με τον όγκο νερού που αναμένουμε ανά τρίωρο.
Δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ Ισχυρές βροχές - καταιγίδες συνοδευόμενες πιθανόν από χαλάζι, έντονους κεραυνούς αλλά και απότομες ενισχύσεις των ανέμων, αναμένονται από τις αμέσως επόμενες ώρες και από τα βορειοδυτικά. Πιο συγκεκριμένα Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα βορειοδυτικά και σταδιακά θα επεκταθούν ανατολικότερα και νοτιότερα για να απασχολήσουν τη Μακεδονία (δυτική, κεντρική), τη Θεσσαλία αλλά και το δυτικό βορειοδυτικό Αιγαίο. Μέσα στην αυριανή ημέρα θα απασχοληθεί το σύνολο της δυτικής, κεντρικής και νότιας χώρας (μέχρι και τα δυτικότερα - βορειοδυτικότερα τμήματα της Κρήτης) και με έμφαση θαλάσσιες - παραθαλάσσιες περιοχές αλλά και περιοχές που βρίσκονται κοντά σε ορεινούς ημιορεινούς όγκους. Το Σάββατο αναμένουμε περιορισμό αυτής της έντονης αστάθειας προς τα νότια θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα και με τάση προς το απόγευμα να υποχωρήσει. Ακολουθεί βίντεο με χάρτες από τα προγνωστικά μας συστήματα σχετικά με τον όγκο νερού που αναμένουμε ανά τρίωρο. Δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή!
Posted by Klearhos Marousakis on Thursday, September 19, 2024
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο 89χρονος περιέγραφε χρόνια ταλαιπωρίας με το ΙΚΑ και προειδοποιούσε για εκδικητική ενέργεια
Δεμένα θα είναι τα πλοία στα λιμάνια
«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»
Κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο - Το παιδί απομακρύνθηκε με εισαγγελική εντολή
«Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις εκτιμήσεις μας» ανέφερε ο σεισμολόγος
«Από Δευτέρα επιστροφή στην Άνοιξη», δήλωσε ο μετεωρολόγος
Τι πρέπει να κάνουν οι επιβάτες που έχουν εκδώσει εισιτήρια
Ιατρικό ανακοινωθέν Ερυθρού Σταυρού - Χωρίς σοβαρά ευρήματα οι τραυματισμοί των πέντε ασθενών
Ένταση μετά το μακελειό Νοεμβρίου - Καταγγελία για απειλές σε 9χρονο παιδί από τη χήρα θύματος
Μέσα στο όχημα βρισκόταν μια γυναίκα με το παιδί της
Καθηγήτρια φέρεται να πρόβαλλε θρίλερ σε μαθητές, προκαλώντας τους φόβο και αντίδραση των γονέων
Η πιθανή μεταφορά της αργίας δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για πέντε συνεχόμενες ημέρες ανάπαυσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οδηγήθηκε νωρίτερα ενώπιον του ανακριτή του Ναυτοδικείου Πειραιά
Ποια δρομολόγια θα υποκατασταθούν από λεωφορεία την Πέμπτη 30/4
Τι αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ
Τι θα γίνει με τον καιρό στην Ελλάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.