- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στόχος της επίθεσης έξω από το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου ο αστυνομικός
Τα νέα στοιχεία της ΕΛΑΣ για τους δράστες με τις μολότοφ
Ιωάννα Κλάπα Χριστοδουλέα: Στόχος της επίθεσης έξω από το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου ο αστυνομικός - Τα νέα στοιχεία της ΕΛΑΣ για τους δράστες με τις μολότοφ
Την επίθεση με μολότοφ σε βάρος του αστυνομικού φρουρού έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννας Κλάπα - Χριστοδουλέα. στου Παπάγου περιέγραψε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου.
Μιλώντας στο Action24, η κυρία Δημογλίδου ανέφερε ότι φέρεται να πρόκειται για επίθεση σε βάρος του αστυνομικού και όχι του σπιτιού της Ιωάννας Κλάπα - Χριστοδουλέα.
Δημογλίδου για επίθεση έξω από το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου: Δολοφονική επίθεση σε βάρος του αστυνομικού
«Εδώ φαίνεται ότι η επίθεση ήταν σε βάρος του αστυνομικού, ξεκαθαρίζω, και όχι σε βάρος της οικίας. Εδώ δεν ήταν ο στόχος ο φυλασσόμενος. Αυτή είναι η πρώτη εικόνα που έχουμε εμείς. Ουσιαστικά ο στόχος φαίνεται ότι είναι αστυνομικός. Δεν έγινε επίθεση σε βάρος της οικίας ή της προέδρου», τόνισε η κυρία Δημογλίδου και πρόσθεσε: «Η επίθεση έγινε καθαρά εις βάρος του αστυνομικού (…) Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν απλά ήθελαν να σκοτώσουν αυτοί οι άνθρωποι έναν αστυνομικό, να προκαλέσουν πανικό, να του προκαλέσουν τραύματα».
«Ο συνάδελφος βρέθηκε μέσα στο όχημα και προφανώς οι άνθρωποι αυτοί του επιτέθηκαν όταν βρέθηκε μέσα στο όχημα. Σταμάτησαν δίπλα του ακριβώς, εκσφενδονίζοντας ουσιαστικά μια μια μολότοφ σε βάρος του για να κάψουν ζωντανό μέσα στο όχημα τον άνθρωπο αυτό. Είναι καθαρά μια δολοφονική επίθεση σε βάρος του αστυνομικού», περιέγραψε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ..
Όπως είπε, ο αστυνομικός «νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο. Ενημερωθήκαμε ότι τα εγκαύματά του μπορεί να είναι και δευτέρου βαθμού, γι΄ αυτό έγινε η εισαγωγή του συναδέλφου στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί, Παραμένει εκεί και νοσηλεύεται».
Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι ο αστυνομικός κατάφερε να σβήσει ο ίδιος τη φωτιά από το σώμα του και να ενημερώσει την αστυνομία. Όπως είπε η κυρία Δημογλίδου σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα «είτε από τα υπολείμματα που έχουν βρεθεί στο υπηρεσιακό όχημα, είτε από το βιντεοληπτικό υλικό».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος και σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας
Συνελήφθη ο υπεύθυνος της εταιρείας ενοικίασης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
48ωρο με ισχυρά μελτέμια και κίνδυνο πυρκαγιάς
Αλλάζει ο συγκοινωνιακός χάρτης της πόλης
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Υποχώρησαν τα κάγκελα στο ξενοδοχείο και βρέθηκε στο έδαφος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Το ελληνικό καλοκαίρι και τα όρια της «αξιοποίησης»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.