- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φωτιά στις Κοκκινάδες Αργολίδας - Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Καίει δασική έκταση - Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Κοκκινάδες Αργολίδας - Στην περιοχή επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το πρωί της Κυριακής, λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε στην περιοχή Κοκκινάδες Αργολίδας.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά καίει σε δασική έκταση και μέχρι στιγμής δεν απειλούνται κατοικίες.
Στην επιχείρηση για την κατάσβεση συμμετέχουν 22 πυροσβέστες με 5 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος συνδράμουν τρία αεροσκάφη.
Διάσπαρτες εστίες στη φωτιά στις Σάπες Ροδόπης
Συνεχίζεται από το πρωί η επιχείρηση κατάσβεσης στη φωτιά που ξέσπασε στις Σάπες της Ροδόπης. Πρόκειται για περιστατικό που είναι σε εξέλιξη με διάσπαρτες εστίες.
Η εικόνα των τελευταίων ωρών από το μέτωπο με τις φλόγες είναι καλύτερη, ωστόσο στην περιοχή παραμένουν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Ρίψεις νερού πραγματοποιεί από τα ξημερώματα κι ένα αεροσκάφος για να τεθεί η φωτιά υπό πλήρη έλεγχο.
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική και Εύβοια
Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Συγκεκριμένα βάσει του Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, στην κατηγορία κινδύνου 4 βρίσκονται η Αττική και η Εύβοια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Ανάμεσά τους και 12χρονος
Δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα συνδράμουν στην πυρκαγιά στην περιοχή της Στεφάνης
Η κήρυξη ισχύει έως και τις 29 Οκτωβρίου 2026
Αποκλεισμός έξι ωρών στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή, στο ύψος του Κ11
Χάρης Δούκας: «Στηρίζουμε έμπρακτα τους συμπολίτες μας απέναντι στην ενεργειακή φτώχεια και τις ακραίες θερμοκρασίες»
Καθυστερήσεις από το ύψος της Λιοσίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Διακόπηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Αθήνα - Άγιοι Ανάργυροι με εντολή της Πυροσβεστικής
Ιδιαίτερη αναφορά στην παραλία Καστάνη, όπου γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας Mamma Mia!
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο Μιχάλης Μαργαρίτης της WWF Ελλάς εξηγεί τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν βάλουμε ψάρι στο πιάτο μας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποια σημεία της χώρας είναι στο επίκεντρο
Κοπάζουν οι άνεμοι από το μεσημέρι του Σαββάτου - Ήπιες θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.