- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
«Προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία» - Η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα μιλά για την πορεία της υγείας του
«Ο λόγος του, αργά μεν, επανέρχεται»
Δημήτρης Σταρόβας: Η σύντροφός του για την πορεία της υγείας του - Όσα είπε η Άννα Σταθάκη για την αποθεραπεία μετά το εγκεφαλικό
Ο Δημήτρης Σταρόβας έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες σπίτι του, όπου συνεχίζει την αποθεραπεία μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στα μέσα Μαΐου. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, η οποία όλο αυτό το διάστημα ενημερώνει τα ΜΜΕ για την πορεία της υγείας του.
Δημήτρης Σταρόβας: Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, για την πορεία της υγείας του
Σήμερα, η Άννα Σταθάκη μίλησε στην εκπομπή «Fay' s Time» της Φαίης Σκορδά και επεσήμανε ότι ο αγώνας για την αποθεραπεία χρειάζεται σκληρή προσπάθεια. «Τα νέα δεδομένα στη ζωή μας, η ειδική φροντίδα που χρειάζεται ο Δημήτρης όπως και η επιστροφή στην εργασία μου, η οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητική αυτές τις μέρες, δε μου αφήνουν περιθώρια για να εμπλακώ στα τηλεοπτικά δρώμενα. Είναι όλα πολύ νωπά, προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του Δημήτρη και πιστεύω ότι θα έχω την κατανόησή σας. Ο Δημήτρης είναι απόλυτα συνεργάσιμος στις οδηγίες των γιατρών, πρόθυμος σε όλα όσα χρειάζεται να κάνει, χαρούμενος με την απώλεια αρκετών από τα κιλά του και αποφασισμένος να συνεχίσει έναν τρόπο ζωής που θα τον ωφελεί στην υγεία του. Ο λόγος του, αργά μεν, επανέρχεται. Κάθε μέρα και λίγο καλύτερα. Σας ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον, την αγάπη για τον Δημήτρη και τη διακριτικότητά σας. Να είστε όλοι καλά», δήλωσε η Άννα Σταθάκη για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα.
Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε εξιτήριο από το Τζάνειο πριν λίγες ημέρες
Ο καλλιτέχνης πήρε εξιτήριο από το Τζάνειο Νοσοκομείο πριν από λίγες ημέρες, στις 29 Μαΐου 2024. Με κινήσεις και δάκρυα στα μάτια δεν έπαψε να ευχαριστεί τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το νοσοκομείο για την αγάπη τους. Μάλιστα, ο Δημήτρης Σταρόβας λίγο πριν βγει από το δωμάτιο του νοσοκομείο εμφανίστηκε στο παράθυρο, φορώντας μία μπλούζα με το συμβολικό μήνυμα «Don’t Quit» (Μην τα παρατάς) και ύψωσε συγκινημένος τη γροθιά του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.