- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Εκτός κινδύνου ο 9χρονος που καταπλακώθηκε από μεταλλική πόρτα σχολείου στην Κηφισιά
Η ανακοίνωση του «Παίδων Πεντέλης» για την πορεία της υγείας του
Η ανακοίνωση του «Παίδων» για τον 9χρονο που καταπλακώθηκε από μεταλλική πόρτα σχολείου στην Κηφισιά
Το «Παίδων Πεντέλης» εξέδωσε ανακοίνωση για την πορεία της υγείας του 9χρονου αγοριού που καταπλακώθηκε από τη μεταλλική πόρτα σχολείου στην Κηφισιά. Πλέον, το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και παραμένει στο «Παίδων» για περαιτέρω παρακολούθηση και έλεγχο.
Συγκεκριμένα, το «Παίδων Πεντέλης» αναφέρει: «Ο ανήλικος Μ. Θ., (γεν. 2015), διακομίσθηκε μέσω ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών 21.05.2024 και ώρα 14:10 λόγω αναφερόμενης καταπλάκωσης από μεταλλική πόρτα. Κατά την κλινική εξέταση είχε πλήρη επικοινωνία, πλήρη κινητικότητα και αισθητικότητα και ήταν αιμοδυναμικά σταθερός. Έγιναν οι απαραίτητες κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις και παραμένει εκτός κινδύνου νοσηλευόμενος στη Χειρουργική Κλινική του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης για περαιτέρω παρακολούθηση και έλεγχο».
Πώς ο 9χρονος μαθητής καταπλακώθηκε από τη μεταλλική πόρτα του σχολείου στην Κηφισιά
Ο μαθητής της Γ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς, μετά τη λήξη των μαθημάτων και ενώ αποχωρούσε από το σχολικό κτίριο, εγκλωβίστηκε από την εξωτερική σιδερένια πόρτα, η οποία αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω του. Συνεργείο, νωρίτερα την ίδια ημέρα, φέρεται να είχε αντικαταστήσει την πόρτα, κατόπιν υπόδειξης του αρμόδιου τμήματος του δήμου Κηφισιάς.
Ο μαθητής, αφού απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια δασκάλων και γονέων, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παίδων Πεντέλης», συνοδευόμενος από τον πατέρα του, που ενημερώθηκε από τους θεράποντες γιατρούς ότι φέρει κάταγμα στον τέταρτο σπόνδυλο και αιμάτωμα στο κεφάλι και χρειάζεται να νοσηλευθεί για χρονικό διάστημα είκοσι ημερών.
Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν τρία άτομα που είχαν πάρει μέρος στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στην πόρτα και κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από αμέλεια. Μάλιστα, αποδείχθηκε ότι στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα επηρεαστεί η Αττική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το αεροπλάνο είχε προορισμό το Βουκουρέστι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
88 πρόβατα σκοτώθηκαν από κεραυνό
Ο βροχερός καιρός πάντως δείχνει ότι... μύρισε φθινόπωρο
Το ΙΧ τυλίχτηκε στις φλόγες
Μεγάλα προβλήματα για τους οδηγούς
Η διαδικασία θα συνεχιστεί την Τρίτη
Είχε μπει φυλακή για ενδοοικογενειακή βία
Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα
To βίντεο με τις διαπραγματεύσεις στον τηλεοπτικό αέρα
Οι αντιφάσεις στις καταθέσεις που εξετάζει ο ανακριτής
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.