Ελλαδα

Σήμερα οι φοιτητικές εκλογές στα Πανεπιστήμια - Δεν πραγματοποιούνται τα μαθήματα

Ποια τα απαραίτητα έγγραφα για να ψηφίσετε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φοιτήτρια με το ψηφοδέλτιο στο χέρι
Φοιτητικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η διαδικασία, χωρίς μαθήματα στα ΑΕΙ © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Φοιτητικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η διαδικασία - Χωρίς μαθήματα στα ΑΕΙ - Ποια τα απαραίτητα έγγραφα για να ψηφίσετε

Οι φοιτητικές εκλογές διεξάγονται σήμερα Τετάρτη (22.5) στα Πανεπιστήμια της Ελλάδας. Οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 το πρωί και αναμένεται να κλείσουν στις 07:00 το απόγευμα. 

Δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα μαθήματα στα πανεπιστήμια λόγω των φοιτητικών εκλογών

Σύμφωνα με τη Δ.Α.Π-ΝΔΦΚ, οι κάλπες έχουν ανοίξει «ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα». Η ώρα διεξαγωγής των εκλογών μπορεί να διαφέρει, στην περίπτωση που υπάρχει διαφορετική πρόβλεψη από κάποιον φοιτητικό σύλλογο. Ύστερα από σχετική απόφαση του διαπαραταξιακού συμβουλίου των φοιτητών, σήμερα δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, έτσι ώστε η εκλογική διαδικασία να εξελιχθεί ομαλά και να διευκολυνθεί η συμμετοχή των φοιτητών.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που προσέρχονται στις κάλπες θα πρέπει να επιδεικνύουν στην εφορευτική επιτροπή αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης. Μόνο με πάσο ή φοιτητική ταυτότητα, απαγορεύεται η συμμετοχή στις εκλογές.

Σε περίπτωση που κάποιος/-α φοιτητής/-τρια δεν έχει μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα - αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης - παρέχεται η δυνατότητα να συμμετάσχει στις εκλογές μόνο με βεβαίωση, που θα του χορηγηθεί από την γραμματεία του τμήματος, ύστερα από σχετικό έλεγχο της καρτέλας του φοιτητή στις γραμματείες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.