Ελλαδα

ΙΣΑ για Καλλιάνο: Οι υγειονομικοί του ΕΣΥ δίνουν με αυταπάρνηση μάχη για τον ασθενή

«Σημαντικό να παραμένει η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός στους λειτουργούς της Υγείας»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ΙΣΑ εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του Δημήτρη Καλλιάνου, πατέρα του βουλευτή της ΝΔ © Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
Ο ΙΣΑ εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του Δημήτρη Καλλιάνου, πατέρα του βουλευτή της ΝΔ © Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

ΙΣΑ για καταγγελίες Καλλιάνου - Εκφράζει τη θλίψη του - Τονίζει ότι οι υγειονομικοί του ΕΣΥ δίνουν με αυταπάρνηση μάχη για τον ασθενή.

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Δημήτρη Καλλιάνου, πατέρα του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, στην οποία, ωστόσο, διευκρινίζει ότι οι υγειονομικοί του Εθνικού Συστήματος Υγείας δίνουν με αυταπάρνηση μάχη για τους ασθενείς σε αντίξοες συνθήκες.

«Τα προβλήματα του ΕΣΥ, όπως η υποστελέχωση, που θα αντιμετωπιστούν σε μεγάλο βαθμό, με τις επικείμενες προσλήψεις δυσχέραιναν μέχρι τώρα το έργο των υγειονομικών.

Το θετικό είναι ότι με τις επίμονες παρεμβάσεις και του ΙΣΑ, εξ αφορμής της πανδημίας, υπήρξε αύξηση των κλινών Μονάδων Εντατικής θεραπείας.

Πέρα από προσωπικές διενέξεις, για τις οποίες θα αποφανθούν τα νόμιμα όργανα είναι σημαντικό να παραμένει η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός στους λειτουργούς της Υγείας που υπηρετούν με αυταπάρνηση, τη δημόσια υγεία και τον ασθενή».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραιτήθηκε ο καθηγητής Μανούσος Μαραγκουδάκης από την Ελληνική Κοινωνιολογική Εταιρεία
Παραιτήθηκε ο καθηγητής Μανούσος Μαραγκουδάκης από την Ελληνική Κοινωνιολογική Εταιρεία

Μετά την ανακοίνωση της ΕΚΕ για τον πόλεμο στη Γάζα, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοίνωσε την αποχώρησή του, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζονται αρχές επιστημονικής αμεροληψίας και δεοντολογίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY