Ελλαδα

Ρέντη: Προσαγωγές και συλλήψεις για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε εξέλιξη

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικοί
Ρέντη: Αστυνομική επιχείρηση με δεκάδες προσαγωγές © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΟΣ/ EUROKINISSI

Ρέντη: Αστυνομική επιχείρηση με δεκάδες προσαγωγές για τη δολοφονία του αστυνομικού

Σε συλλήψεις υπόπτων που σχετίζονται με τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη κατά την διάρκεια επεισοδίων με χούλιγκαν, προχωρούν εδώ και λίγη ώρα οι αστυνομικοί. Η επιχείρηση έγινε μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης από τον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση. Όλο αυτό τον καιρό, οι ανακριτικές αρχές αξιολογούσαν τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα των αστυνομικών και τις εργαστηριακές αναλύσεις στα πειστήρια που συγκεντρώθηκαν από τον τόπο της επίθεσης. Τα εντάλματα εκδόθηκαν νωρίτερα σήμερα και αμέσως οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση των διωκτικών αρχών.

Ρέντη: Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τη δολοφονία του αστυνομικού

Έρευνες για τον εντοπισμό των κατηγορουμένων γίνονται σε Πειραιά, Αθήνα, Ζωγράφου και άλλες περιοχές της Αττικής. Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος αστυνομικός των ΜΑΤ, είχε τραυματιστεί βαρύτατα από ναυτική φωτοβολίδα κατά την διάρκεια συμπλοκών με χούλιγκαν, έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί ένας 18χρονος ο οποίος είχε ομολογήσει πως ήταν αυτός που έριξε, κατά λάθος, την ναυτική φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη, εάν και στην συνέχεια, φέρεται να ανασκεύασε υποστηρίζοντας πως πιθανόν να μην είναι ο δράστης της δολοφονίας του αστυνομικού.

Οι αστυνομικοί είχαν λάβει δεκάδες καταθέσεις από υπόπτους και άτομα που εντοπίστηκαν στον προαύλιο χώρου του γηπέδου αλλά και στο εσωτερικό του κλειστού γυμναστηρίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ