Ελλαδα

Νεκρός 31χρονος αστυνομικός από την κατάρρευση κτηρίου στο Πασαλιμάνι

«Δόθηκε άδεια για εργασίες μικρής κλίμακας», λέει ο δήμαρχος Πειραιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικόνα από την κατάρρευση μέρους κτηρίου στο Πασαλιμάνι
Εικόνα από την κατάρρευση μέρους κτηρίου στο Πασαλιμάνι - Νεκρός 31χρονος αστυνομικός © Alpha

Πασαλιμάνι - Κατάρρευση κτηρίου: Νεκρός 31χρονος αστυνομικός - Η δήλωση του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη

Ένας 31χρονος αστυνομικός έχασε τη ζωή του μετά την κατάρρευση μέρους κτηρίου στο Πασαλιμάνι. Ο δήμαρχος Πειραιάς, Γιάννης Μώραλης, μίλησε για την τραγωδία στον Alpha, κάνοντας γνωστό ότι είχε δοθεί άδεια για εργασίες μικρής κλίμακας. 

Πασαλιμάνι - Κατάρρευση κτηρίου: Νεκρός 31χρονος

«Είχε άδεια μικρών εργασιών, μικρής κλίμακας. Τώρα τι παρεμβάσεις έγιναν εδώ. Είναι τραγικό, σαν χάρτινο να ήταν το κτήριο. Δεν μπορεί ένα κτήριο να έπεσε από απλές εργασίες. Δεν πρέπει να κάνουμε πρόχειρες προσεγγίσεις. Πρέπει να γίνει ανάκριση και έρευνα», δήλωσε αρχικά ο Γιάννη Μώραλης και πρόσθεσε: «Ένα κτήριο του 1958 νομίζω. Δόθηκε άδεια για εργασίες μικρής κλίμακας. Το τι έγινε μέσα κανείς δεν γνωρίζει». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0lg087migwx)

Ένας νεκρός και επτά προσαγωγές για την κατάρρευση μέρους κτηρίου στο Πασαλιμάνι

Η κατάρρευση μέρους του κτηρίου καταγράφηκε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Τρίτης (16.4) στο Πασαλιμάνι. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν εγκλωβισμένο και τραυματίες. Λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ότι ένας άνδρας έχασε τη ζωή του. Πρόκειται για έναν 31χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος φέρεται να εκτελούσε εργασίες την ώρα της κατάρρευσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας φέρεται να πήδηξε σε καρότσα φορτηγού για να σωθεί και τον πλάκωσαν τα χαλάσματα.

Επίσης, τρεις άνθρωποι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Οι αρχές προχώρησαν σε επτά προσαγωγές, ανάμεσά τους και ο εργολάβος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ