Ελλαδα

Νίκος Βέρτης: Είναι πολύ καλύτερα, ενημέρωσαν οι συνεργάτες του

Ο τραγουδιστής εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από λίγες ώρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Βέρτης: Νέα ανακοίνωση για την υγεία του
Νίκος Βέρτης: Νέα ανακοίνωση για την υγεία του © Instagram

Νίκος Βέρτης: Νέα ανακοίνωση για την υγεία του - Ο τραγουδιστής εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από λίγες ώρες

Όπως έγινε γνωστό χθες (13.04) από το νυχτερινό κέντρο, στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, ο τραγουδιστήςοδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Σήμερα ωστόσο με νέα ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το  το νυχτερινό μαγαζί ανέφερε ότι ο τραγουδιστής είναι πολύ καλύτερα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0jmtf7rtyeh)

Νίκος Βέρτης: Η ανακοίνωση για την υγεία του

Σήμερα σε ανάρτησή του στο Instagram το νυχτερινό μαγαζί μετέφερε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Βέρτη. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Καλημέρα σε όλους! Ο Νίκος Βέρτης είναι καλύτερα. Η τροφική δηλητηρίαση που τον εξάντλησε χθες τόσο έντονα, έχει μια σταθερή βελτίωση. Με τη βοήθεια της άψογης νοσοκομειακής περίθαλψης σε δύο τρεις μέρες θα είναι και πάλι καλά! Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τα θερμά μηνύματα συμπαράστασης όλων σας!».

H ανακοίνωση για τον Νίκο Βέρτη
H ανακοίνωση για τον Νίκο Βέρτη © Instagram

Την ανάρτηση αναδημοσίευσε και ο Νίκος Βέρτης στο προφίλ του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η πρώτη ανακοίνωση του ΥΤΟΝ για τον Νίκο Βέρτη

Σε ανάρτηση που έγινε στον επίσημο λογαριασμό του Yton στο Instagram, αναφέρθηκε: «Λόγω εσπευσμένης μεταφοράς του Νίκου Βέρτη στο νοσοκομείο, οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του αγαπημένου μας καλλιτέχνη στο Yton The Music Show για αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα πραγματοποιηθούν. Το Yton The Music Show το Σάββατο 13/4 και την Κυριακή 14/4 θα παραμείνει κλειστό. Σας ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση. Την ερχόμενη εβδομάδα ξανά μαζί, με υγεία».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ