Ελλαδα

Ιωάννινα: 32χρονος άρπαξε βρέφος από το νοσοκομείο

Ισχυρίστηκε ότι είναι ο βιολογικός του πατέρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χέρι κρατά το χεράκι νεογέννητου βρέφους
Ιωάννινα: 32χρονος άρπαξε βρέφος από το νοσοκομείο © Unsplash / Aditya Romansa

Ιωάννινα: 32χρονος άρπαξε βρέφος από το νοσοκομείο - Ισχυρίστηκε ότι είναι ο βιολογικός του πατέρας

Σκηνές πανικού επικράτησαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όταν ένας 32χρονος άνδρας άρπαξε βρέφος που νοσηλευόταν με εισαγγελική παραγγελία και έφυγε από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου. 

Ιωάννινα: 32χρονος άρπαξε βρέφος από το νοσοκομείο

Σύμφωνα με το Mega, ο 32χρονος ισχυρίστηκε πως είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, χωρίς όμως αυτό να διαπιστωθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης πήγε το παιδί σε συγγενικό σπίτι, όπου τον εντόπισαν οι Αρχές, οι οποίες είχαν ειδοποιηθεί από τους γιατρούς για την αρπαγή. Μάλιστα, ο 32χρονος φέρεται να είχε ζητήσει να πάρει το βρέφος, όμως, οι γιατροί δεν τον άφησαν.

Ο 32χρονος, σύμφωνα με το epiruspost, συνελήφθη και το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Εκεί θα φιλοξενηθεί με εισαγγελική παραγγελία, για λόγους διασφάλισης της ζωής και της υγείας του μέχρι να διενεργηθεί κοινωνική έρευνα στο οικογενειακό περιβάλλον της μητέρας του, ώστε να αποφανθεί αν θα της αφαιρεθεί η επιμέλεια.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Ιωαννίνων, Γιώργος Φλούδας, μίλησε στο Mega και ανέφερε ότι το παιδί νοσηλευόταν από 20 Φλεβάρη έως και σήμερα το μεσημέρι. Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν και ο επίσημος συνοδός του, ωστόσο «όταν ενημερώθηκε πως το παιδί θα πάει σε ίδρυμα υπήρξε μία αντίδραση. Το προσωπικό ενήργησε άμεσα όταν αντιλήφθηκε πως έφυγε με το μωρό. Το σίγουρο είναι πως σήμερα μεταφέρθηκε το παιδί με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czp89cl05761)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ