Ελλαδα

«Η Ελένη βρισκόταν κλειδωμένη στο σπίτι 15 ημέρες»: Νέες αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό της 32χρονης στο Άργος

«Το θύμα είχε χάσει την επαφή με τον έξω κόσμο», λέει ο δικηγόρος της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξυλοδαρμός
Ξυλοδαρμός © Pixabay / Tumisu

Άργος: Νέες αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό της 32χρονης από τον δικηγόρο της 

«Η Ελένη αναρρώνει από τα τραύματά της», υποστηρίζει ο δικηγόρος της 32χρονης γυναίκας που κακοποιήθηκε άγρια από τον 34χρονο σύζυγό της στο σπίτι τους στο Άργος. Η νεαρή μητέρα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση. 

Άργος: Νέες αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό της 32χρονης

«Ο κατηγορούμενος δρούσε συστηματικά ανενόχλητος. Είχε αποκόψει την Ελένη από την επαφή με την αδερφή της και τον πατέρα της. Αυτό κάνουν αυτοί που κακοποιούν συστηματικά γυναίκες», είπε στον Ant1 ο δικηγόρος της 32χρονης, υποστηρίζοντας ότι το θύμα είχε χάσει την επαφή με τον έξω κόσμο«Η Ελένη βρισκόταν κλειδωμένη σε ένα σπίτι τουλάχιστον 15 ημέρες. Ό,τι γινόταν, γινόταν μπροστά στα μάτια των παιδιών. Επί 15 μέρες η Ελένη δεν είχε κινητό, όταν η κατάσταση έφτασε στο αποκορύφωμά της. Για δύο εβδομάδες τα παιδιά δεν πήγαιναν στο σχολείο».

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος δεν κακοποιούσε τα παιδιά, τα οποία ήδη παρακολουθεί ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός. «Δυστυχώς, στις μικρές κοινότητες δεν ανοίγουν στόματα. Από χθες, όμως, έλαβα τέσσερα τηλεφωνήματα και συμβούλευσα γυναίκες, οι οποίες είχαν κακοποιηθεί από τους συζύγους τους».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czmfprq2okzd)

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της 32χρονης από το Άργος για τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της 

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της 32χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από τον σύζυγό της στο Άργος. Ακόμη συγκλονιστικότερες είναι οι φωτογραφίες από τα σημάδια που έχει αφήσει στο σώμα της ο άγριος ξυλοδαρμός που υπέστη από τον κακοποιητή της. Η γυναίκα από το Άργος δέχθηκε τα βάναυσα χτυπήματα του συζύγου της με σίδερο. Στη συνέχεια ο 34χρονος την περιέλουσε με χλωρίνη. 

Η 32χρονη Ελένη μίλησε στο Star για τον εφιάλτη που βίωσε: «Σηκώθηκε 3 η ώρα, εγώ κοιμόμουν και με ξύπνησε. Είχε τόσα νεύρα, είχε ιδρώσει ολόκληρος και μου λέει "Σήκω, προχώρα στο μπάνιο. Αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή, εκεί θα χύσεις αίμα"... Μου πέταξε όλα τα υγρά, ό,τι είχε μέσα στο μπάνιο, κρεμοσάπουνα, γάλατα, μουστάρδες, χλωρίνη, υγρό πλυντηρίου. Είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του. Είχε πάρει δυο μαξιλαροθήκες, τη μια τη βούτηξε στη λεκάνη. Μου την έβαλε στο στόμα, μου έβαλε και το κεφάλι στη λεκάνη. Μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό. Με έπνιγε... Μου έβαλε και το μαχαίρι στον λαιμό... Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε στον καθρέφτη... Μου έλεγε "Κοίτα πώς είσαι, ποιος θα σε πάρει"». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czl60g97f20x)

Ο 34χρονος την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και την κακοποίησε σεξουαλικά με το κινητό της, το οποίο το είχε σπάσει λίγο νωρίτερα: «Μετά μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό... Μου είπε "Θα σε σκοτώσω!". Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο. Μου το έβαλε και κάτω... Μετά με έπλυνε να μην πάθω εγκαύματα. "Πλύσου γρήγορα μη καείς. Το μυαλό σου δε θα το πειράξω γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια"». 

Στη συνέχεια, φοβούμενος ότι η γυναίκα θα πεθάνει, τη μετέφερε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο. Τη μετέφερε, όμως, στην Τρίπολη και όχι στο Άργος, όπου μένουν και αυτό για μη μάθει κανείς τι είχε κάνει: «Άρχισε τα ίδια μέσα στο αμάξι. "Ό,τι σου έκανα το έκανα για καλό, ένα μάθημα της έδωσα. Το έκανα από αγάπη", έλεγε. Πριν δύο βδομάδες με είχε πάει στον Ισθμό για να με πετάξει». 

Η 32χρονη γυναίκα βρίσκεται πλέον σε ένα προστατευτικό περιβάλλον και ξεσπά κατά του συζύγου της. «Θέλω να σαπίσει στη φυλακή, να μην τον ξαναδώ. Να μην πλησιάσει τα παιδιά μου... Βλέπω εικόνες, πετάγομαι στον ύπνο μου... Και μαζί του όταν κοιμόμουν πεταγόμουν». 

«Συγνώμη, έχω μετανιώσει. Συγχώρεσέ με, γύρνα πίσω Ελένη, θέλω τα παιδιά μου», λέει μέσα από τη φυλακή ο 34χρονος δράστης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ