Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Πελάτης σε ουζερί κάρφωσε μαχαίρι στην κοιλιά του μάγειρα

Αναζητείται ο δράστης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.
Θεσσαλονίκη: Πελάτης ουζερί μαχαίρωσε μάγειρα (φωτογραφία αρχείου) © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Θεσσαλονίκη: Πελάτης σε ουζερί μαχαίρωσε τον 65χρονο μάγειρα - Αναζητείται από τις αρχές

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής (3.3) στη Θεσσαλονίκη, όταν πελάτης ενός ουζερί στην περιοχή της Μενεμένης μαχαίρωσε τον 65χρονο μάγειρα του μαγαζιού έπειτα από διαπληκτισμό. Ο 65χρονος νοσηλεύεται με τραύμα στην κοιλιά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. 

Θεσσαλονίκη: Πελάτης σε ουζερί μαχαίρωσε τον μάγειρα

Σύμφωνα με το thestival.gr, όλα έγιναν περίπου στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής όταν για άγνωστη αιτία ο πελάτης του ουζερί, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Μενεμένης, ήρθε σε διαπληκτισμό με τον μάγειρα και έπειτα του κάρφωσε ένα μαχαίρι στην κοιλιά και τράπηκε σε φυγή. Οι άνθρωποι της επιχείρησης ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο ενημέρωσαν την αστυνομία για τον άντρα που έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ, στην αρχή δεν ήταν ξεκάθαρες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο μάγειρα, όμως στη συνέχεια διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Το θύμα αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ο δράστης ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθει, αναζητείται από τους αστυνομικούς για να συλληφθεί. Την υπόθεση έχει αναλάβει το αστυνομικό Τμήμα Αμπελόκηπων - Μενεμένης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ