Ελλαδα

Αποχωρούν από τα μπλόκα οι αγρότες - Θα συνεχιστούν με διαφορετικές δράσεις οι κινητοποιήσεις

Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Επιτροπής των μπλόκων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αποχωρούν από τα μπλόκα οι αγρότες - Θα συνεχιστούν με διαφορετικές δράσεις οι κινητοποιήσεις
Αποχωρούν από τα μπλόκα οι αγρότες - Θα συνεχιστούν με διαφορετικές δράσεις οι κινητοποιήσεις © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Αγρότες: Αποχωρούν από τα μπλόκα - Η ανακοίνωση της πανελλήνιας επιτροπής των μπλόκων

Μετά και την κάθοδο στο Σύνταγμα μια εβδομάδα πριν, αποφασίστηκε σήμερα (27.2) από τους αγρότες να αποχωρήσουν από τα μπλόκα αλλά ο αγώνας τους θα συνεχιστεί με άλλες δράσεις.

Η Πανελλήνια Επιτροπή των μπλόκων αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι όλοι οι αγρότες επιστρέφουν στα χωριά τους οργανωμένα και συντονισμένα σε όλη τη χώρα με το κεφάλι ψηλά, περήφανοι για τον αγώνα τους, ο οποίος συνεχίζεται με διάφορες μορφές.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czfoabchh4ch)

Η ανακοίνωση της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων

«Την Τρίτη 27/2 επιστρέφουμε στα χωριά μας οργανωμένα και συντονισμένα σε όλη τη χώρα με το κεφάλι ψηλά, περήφανοι για τον αγώνα μας, ο οποίος συνεχίζεται με διάφορες μορφές. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για την αδιαλλαξία της και την προειδοποιούμε ότι θα μας βρίσκει συνεχώς μπροστά της.

Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 28/2, συμμετέχουμε πολύμορφα σε όλη τη χώρα στην 24ωρη πανεργατική απεργία εκδηλώνοντας την αλληλεγγύη μας και καταγγέλλουμε τις προσπάθειες συγκάλυψης του εγκλήματος στα Τέμπη έναν χρόνο αργότερα.

Δίνουμε νέο αγωνιστικό ραντεβού την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι για να τιμήσουμε αγωνιστικά την 114η επέτειο του Κιλελέρ, στον χώρο της θυσίας των Θεσσαλών κολίγων. Για να διαμηνύσουμε την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ώστε να μπορούμε να παράγουμε για μας και για όλο τον λαό μας.

Συνεχίζουμε - θα νικήσουμε!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ