Ελλαδα

«Έχω το δικό μου σπίτι, έχω πολλούς φίλους»: Ο Θύμιος Μπουγάς μιλά για τη νέα του ζωή

Ο άνδρας είχε υποστεί στο παρελθόν ακραίο bullying

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Θύμιος Μπουγάς μιλά για τη νέα του ζωή
Ο Θύμιος Μπουγάς μιλά για τη νέα του ζωή © Mega

Θύμιος Μπουγάς: Η νέα ζωή του άνδρα που δέχθηκε ακραίο bullying στον Πύργο Ηλείας

Ο Θύμιος Μπουγάς δεχόταν ακραίο bullying λόγω της παραμόρφωσης που έχει υποστεί το πρόσωπό του μετά από ατύχημα που είχε. Ο άνδρας διέμενε σε εγκαταλελειμμένα σπίτια στον Πύργο Ηλείας και έπαιρνε ένα μικρό επίδομα, με το οποίο ζούσε. Μετά από επίθεση που δέχθηκε από ανήλικους, ο Θύμιος είχε δηλωθεί ως αγνοούμενους, ωστόσο, έπειτα από λίγες ημέρες αναζητήσεων εντοπίστηκε και δέχθηκε τη βοήθεια δήμου και πολιτών για να βρει και πάλι τα βήματά του, γυρνώντας σελίδα στη ζωή του. Σήμερα, εργάζεται στην Αττική και δηλώνει ότι πλέον έχει το δικό του σπίτι, πολλούς φίλους, ενώ σκέφτεται να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. 

Ο Θύμιος Μπουγάς μιλά για τη νέα του ζωή

Ο Θύμιος Μπουγάς μίλησε στο Mega. «Τα πέντε πρώτα χρόνια που έπαιρνα το επίδομα ήταν καλά, μετά έκανα δουλειές σε χωράφια, σιδηροκατασκευές. Λόγω της εμφάνισης μου ο κόσμος που με έβλεπε έλεγε ότι έχω κάποια ίωση. Δεν υπήρχε λόγος να το βάλω κάτω. Έχω κάνει δυο χειρουργεία που πήγαν καλά. Μου αρέσει η δουλειά μου, έχει τα καλά και τα κακά της», είπε ο Θύμιος Μπουγάς.

Ο Θύμιος περιέγραψε τη νέα του ζωή: «Έχω το δικό μου σπίτι εδώ στο Πέραμα και έχω κάνει και πολλούς φίλους. Κάθε Σάββατο πάω σε ένα καφέ μπαρ στον Πειραιά, είναι ροκάδικο. Είμαι ροκάς. Περιμένουμε να γίνει η μελέτη για να με βάλουνε στο πρώτο χειρουργείο. Είμαι αισιόδοξος, αν δεν ήμουν δεν θα προχωρούσα. Σκέφτομαι συνέχεια να κάνω οικογένεια. Αυτό είναι πάνω από όλα».

Ο Θεόδωρος Τσακίρης, προϊστάμενος του Θύμιου Μπουγά, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για τη συνεργασία που έχει με τον Θύμιο. «Έχω εκπαιδεύσει πάρα πολλούς. ο Θύμιος για μένα είναι ο καλύτερος. Ο Θύμιος είναι γρήγορος στη δουλειά και μπορεί να παίρνει αποφάσεις». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cze6epa3kwjl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ