Ελλαδα

Θύμιος Μπουγάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον εντοπισμό του - «Δεν έφυγα ποτέ από τον Πύργο»

Η συνάντηση με τον δήμαρχο και η «υιοθεσία από την κοινωνία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Θύμιος Μπουγάς στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον εντοπισμό του
Θύμιος Μπουγάς © ilialive.gr

Θύμιος Μπουγάς: Οι πρώτες δηλώσεις του 39χρονου - Η συνάντηση με τον δήμαρχο Πύργου και τα νέα δεδομένα μετά τον εντοπισμό του

Ο Θύμιος Μπουγάς εντοπίστηκε το Σάββατο (18/6), σχεδόν ενάμιση μήνα μετά την έκδοση συναγερμού για την εξαφάνισή του και άμεσα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει τη φροντίδα που έπρεπε. Σήμερα (20/6), ο Θύμιος Μπουγάς συναντήθηκε με τον δήμαρχο του Πύργου, Τάκη Αντωνακόπουλο. Ο 39χρονος άνδρας θα βοηθηθεί από την τοπική κοινωνία. 

Στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα, ο Θύμιος Μπουγάς επεσήμανε ότι «δεν έφυγα ποτέ από τον Πύργο». Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό, ο άνδρας είχε βρει στέγη σε ένα εγκαταλελειμμένο ακίνητο, ενώ τα βράδια πήγαινε στην πλατεία. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν ήξερε πως οι αρχές τον ψάχνουν. Μάλιστα, είπε ότι από καιρό είχε λάβει από το σούπερ μάρκετ τα απαραίτητα για τη σίτιση του και έτσι δεν είχε χρειαστεί κάτι άλλο άμεσα. 

«Είμαι καλά σε όλα. Και στην υγεία μου. Δεν ήξερα ότι με ψάχνουν. Ήμουν εδώ στον Πύργο. Το φαγητό μου το έφτιαχνα μόνος μου. Είχα απόθεμα από τρόφιμα», είπε ο Θύμιος Μπουγάς. 

Ο δήμαρχος Πύργος. Τάκης Αντωνακόπουλος, δήλωσε ότι από σήμερα ο Θύμιος Μπουγάς αποκτά σπίτι, ενώ έχει εκφράσει την επιθυμία του να εργαστεί. «Θα κοιτάξουμε και το θέμα της υγείας του που προϋπάρχει. Υπάρχουν επιστήμονες που ανιδιοτελώς θα βοηθήσουν τον Θύμιο. Ο Θύμιος υιοθετείται από την κοινωνία του Πύργου. Ο Θύμιος ήταν εδώ όλο το χρονικό διάστημα. Έλεγα κι εγώ ότι είναι ζωντανός. Η άμυνα που έχει τον είχε καταστήσει τόσο δυνατό να είναι εδώ, αλλά να μην είναι ορατός». 

ilialive.gr - Οι πρώτες δηλώσεις του Θύμιου Μπουγά - Το "ευχαριστώ" στον κόσμο

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ