Ελλαδα

Η τελευταία επιθυμία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ γίνεται πραγματικότητα 20 χρόνια μετά τον θάνατό του

«Είχα δώσει υπόσχεση στον Δημήτρη», εξομολογείται η Νάντια Μουρούζη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στην ταινία «Διπλοπενιές»
Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού © Youtube

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού γίνεται πράξη από την τελευταία του σύντροφο

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έφυγε από τη ζωή πριν από 20 χρόνια και σήμερα (29.1) εκπληρώνεται η τελευταία του επιθυμία, όπως αποκάλυψε η τελευταία σύντροφός του, Νάντια Μουρούζη. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Νάντια Μουρούζη αναφέρθηκε στην εκδήλωση που διοργανώνεται σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου θα εκτεθούν πολλά προσωπικά είδη του, σαν να βρισκόταν ο επισκέπτης στο προσωπικό καμαρίνι του. Αυτή, όπως είπε, ήταν η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού και η κ. Μουρούζη τού είχε υποσχεθεί ότι θα την εκπληρώσει. 

Στην εκδήλωση, την οποία έχει επιμεληθεί ο σκηνογράφος Μανώλης Παντελιδάκης αφιλοκερδώς, θα παρευρεθεί και ο γιος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης. Ακόμη, θα συμμετάσχουν η Ρούλα Πατεράκη, η Άννα Φόνσου, ενώ θα τραγουδήσει η Λένα Αλκαίου και πολλοί άλλοι.

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία

«Είναι μεγάλη η αγάπη μου και η συγκίνησή μου, αλλά το κάνω και για τα νέα παιδιά που θα γνωρίσουν έναν σπουδαίο ηθοποιό και ελπίζω να λειτουργήσει ξανά το θεατρικό μουσείο γιατί υπάρχει τεράστιος πλούτος», είπε η Νάντια Μουρούζη και πρόσθεσε: «Είχα δώσει υπόσχεση στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ότι θα κάνω πραγματικότητα την επιθυμία του». 

Όπως αποκάλυψε η Νάντια Μουρούζη, στην έκθεση με τα προσωπικά αντικείμενα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, θα μπορεί κανείς να δει από κοντά μεταξύ άλλων, ταμπακιέρες, τα γυαλιά του, βιβλία, τα κοστούμια του και πολλά ακόμα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyqb0aab3jo1)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.