Ελλαδα

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας απολογείται σήμερα ο 51χρονος κρεοπώλης στο Μεσολόγγι

Οι συγγενείς του 31χρονου Μπάμπη ελπίζουν ο κατηγορούμενος να υποδείξει πού βρίσκεται το πτώμα

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κιγκλιδώματα έξω από το δικαστικό μέγαρο όπου θα απολογηθεί ο κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη
Μεσολόγγι: Απολογία του κρεοπώλη υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας © ATHENS VOICE

Μεσολόγγι - Εξαφάνιση 31χρονου Μπάμπη: Απολογείται σήμερα ο κρεοπώλης - Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (22.1) μετέφεραν οι αστυνομικοί - για λόγους ασφαλείας - τον 51χρονο κρεοπώλη στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, καθώς σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας για την κατηγορία περί δολοφονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με δόλο, του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου. Πρόκειται για τον νεαρό που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου. 

Οι συγγενείς του αγνοούμενου ευελπιστούν μήπως σήμερα, κατά την απολογία του, ο κρεοπώλης αποφασίσει να μιλήσει και να υποδείξει πού βρίσκεται η σορός του ανθρώπου τους, ώστε να τον βρουν και να τον κηδέψουν, όπως αρμόζει.

Μεσολόγγι: Απολογείται υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας ο 51χρονος κρεοπώλης 

Η απολογία αναμένεται να ξεκινήσει στις 11.00, ωστόσο, σήμερα οι εργαζόμενοι του δικαστικού μεγάρου προχωρούν σε κινητοποιήσεις εξαιτίας του καινούριου δικαστικού χάρτη που προωθεί η κυβέρνηση με αποτέλεσμα πολλές υπηρεσίες να μεταφερθούν στην Πάτρα. Συνεπώς, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην απολογία του 51χρονου. Η μεταφορά του έγινε τα ξημερώματα σήμερα από το αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου, όπου κρατείτο για λόγους ασφαλείας. Μάλιστα, υπάλληλοι του δήμου Μεσολογγίου έχουν ξεκινήσει από το πρωί να τοποθετούν κάγκελα ασφαλείας ώστε να μην επιτρέψουν σε συγγενείς και φίλους αλλά και απλούς κατοίκους της πόλης να πλησιάσουν τον κατηγορούμενο.

Ο κρεοπώλης μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου πολύ νωρίς το πρωί
Μεσολόγγι: Απολογία του κρεοπώλη υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας © ATHENS VOICE

Εξάλλου, πριν από λίγο, ξεκίνησαν πάλι οι έρευνες στη λιμνοθάλασσα, όπου χθες, Κυριακή το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί του ιδιώτη που ανέλαβε πραγματογνώμονας, φαίνεται πως κάτι «μύρισε». Ο ισχυρός άνεμος που επικρατούσε χθες ωστόσο, δεν επέτρεψε τον ενδελεχή έλεγχο του σημείο, πρόκειται για σημείο μέσα στη λιμνοθάλασσα, βάθους από 4 έως 7 μέτρα και σήμερα, αναμένεται να ερευνήσουν εκ νέου το σημείο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ