Ελλαδα

Μεσολόγγι: «Το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να το βρούνε»: Μαρτυρίες για τον κρεοπώλη από συγκρατούμενό του

Όσα δήλωσε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνεχίζεται το θρίλερ εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι
Μεσολόγγι: Τι αποκαλύπτει ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη © Facebook

Μεσολόγγι: Μαρτυρίες στο «Φως στο τούνελ» για τον 50χρονο από συγκρατούμενό του στα κρατητήρια της ασφάλειας

Στο «Φως στο Τούνελ» μίλησε ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη στα κρατητήρια της ασφάλειας Μεσολογγίου, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Ο συγκρατούμενος προσπαθούσε όπως είπε να «ξεκλειδώσει» τον κρεοπώλη και να μάθει πληροφορίες για τον 31χρονο Μπάμπη.

«Ξημερώματα Κυριακής ή Σάββατο, πήγα στο μπάνιο και τον άκουσα μέσα στον ύπνο του να λέει: ‘τι έκανες ρε…’. To πρωί τον ρώτησα γιατί είναι εκεί. Μου είπε ότι βρήκαν ένα μαχαίρι μέσα στο αυτοκίνητο και τον πήραν μέσα. Τον πλησίασα και μιλούσαμε. Έλεγε ότι το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να το βρουν» είπε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyj3ztwkizj5)

Όπως είπε ο συγκρατούμενός του στην Αγγελική Νικολούλη, του είπε ψέματα πως και ο ίδιος είχε διαπράξει φόνο στο παρελθόν, προκειμένου να καταλάβει τι έχει συμβεί.

«Η ψυχολογία του άλλαζε εντελώς στην ανάκριση»

«Ήθελα να τον λύσω να μιλήσει, μπας και μου πει τίποτα για το παιδί, γιατί υπάρχει και μια μάνα έξω. Ψυχολογικά δεν ήταν καλά ο άνθρωπος. Μου είχε πει ότι όταν καθαρίσει από την υπόθεση, θα φύγει από το Μεσολόγγι» δήλωσε.

«Ψυχολογικά δεν ήταν καλά ο άνθρωπος. Πεσμένος και στεναχωρημένος. Μου είχε πει ότι όταν καθαρίσει από την υπόθεση, θα φύγει από το Μεσολόγγι», είπε ακόμα.

Αναφορικά με τις χρηματικές διαφορές με τον Μπάμπη, ο κρεοπώλης είπε στον συγκρατούμενό του ότι του χρώσταγε 6.000 ευρώ και πώς πήγε από το μαγαζί και του τα έδωσε.

Ωστόσο, όπως είπε όταν έρχονταν οι αστυνομικοί να τον πάρουν για ανάκριση, άλλαζε εντελώς ψυχολογία. «Έδειχνε με την ψυχολογία του ότι δεν συμβαίνει κάτι, ότι είμαι καθαρός και θα αποφυλακιστώ και θα φύγω», είπε ακόμα.

Τι είπε η αδερφή του Μπάμπη για τον αδερφό της

Μιλώντας στην εκπομπή, η αδερφή του 31χρονου Μπάμπη είπε: «Πιστεύω ότι κάποιοι ξέρουν αλλά δε μιλάνε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyj0j2yhxum9)

Η μητέρα του που αγωνιά για τον αγνοούμενο γιο της φοβάται πως ο κρεοπώλης σκότωσε το παιδί της και το εξαφάνισε στην περιοχή «Έφαγε το παιδί μου πισώπλατα» είπε η μητέρα του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyj3ldcny7o9)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ