- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Μπάμπης Κούτσικος | Μεσολόγγι: Η οικογένεια του 31χρονου μηνύει τον κρεοπώλη
«Ο αδερφός μου κάπου είναι νεκρός», υποστηρίζει η αδελφή του
Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Μήνυση από την οικογένεια του Μπάμπη κατά του κρεοπώλη
Μήνυση στον 50χρονο κρεοπώλη αναμένεται να καταθέσει σήμερα (17.1) ο δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, που εξακολουθεί να αγνοείται στο Μεσολόγγι.
Η οικογένεια του αγνοούμενου νεαρού υποστηρίζει ότι ο 50χρονος - ο οποίος είναι ο τελευταίος άνδρας που τον είδε - έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις σχετικά με τις κινήσεις του εκείνη τη μοιραία νύχτα και τον μηνύει για ψευδορκία. Την ίδια ώρα, η κηλίδα αίματος που βρέθηκε σε βάρκα δεν φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση, αφού εκτιμάται ότι προέρχεται από κάποιο πτηνό και όχι από άνθρωπο.
Εξαφάνιση 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι - Τα μηνύματα που σβήστηκαν
Από την έρευνα που έχει γίνει στο κινητό του κρεοπώλη προκύπτει ότι υπήρξαν μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο κρεοπώλης με ένα ακόμη πρόσωπο, τα οποία σβήστηκαν. Μιλώντας στο Mega για την υπόθεση, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, σημείωσε: «Υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο όντως, το οποίο φαίνεται ότι μιλούσε και πριν το περιστατικό της εξαφάνισης του Μπάμπη αλλά και μετά, επίμονα ο κρεοπώλης με μηνύματα. Κάποια μηνύματα τα έσβησαν, θα γίνει ανάκτηση γιατί το τηλέφωνο από το τρίτο πρόσωπο κατασχέθηκε από την αστυνομία. Να δούμε αν εμπλέκεται αυτό το πρόσωπο ή απλώς μιλούσε μαζί του οποιοσδήποτε για να δημιουργήσει ένα άλλοθι» και πρόσθεσε:
«Το ζήτημα είναι ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα το πτώμα, αν υπάρχει πτώμα. Μέσα στο κελί που κρατούνταν (σ.σ. ο κρεοπώλης) υπήρχε ένας Ρομά ο οποίος κατέθεσε μετά ότι αυτός είπε εκεί μπροστά του ότι δεν πρόκειται να βρουν τίποτα έτσι όπως το έχω κάνει. Να δούμε αν αυτός ο άνθρωπος είναι αξιόπιστος ή είναι μυθομανής. Βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία που παραπέμπουν ότι κάτι έγινε, ίσως μια εγκληματική πράξη, γιατί δεν μπορείς να ρωτάς κάποιον τι ακριβώς έγινε σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που εξαφανίστηκε ένας άνθρωπος και να σου απαντάει δε θυμάμαι και δεν ξέρω. Έχει πει ότι έχει καπνίσει ένα τσιγάρο που αυτό ίσως λειτούργησε αρνητικά στο να θυμάται πράγματα, όπως λέει ο ίδιος».
Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη: «Η περιοχή εκεί είναι δύσκολη στο ψάξιμο, υπάρχουν πολλοί βάλτοι, ποτάμια. Αν κάποιος σκότωσε τον Μπάμπη και τον έριξε στο νερό με κάποιο βάρος ώστε να μην βγει το πτώμα του στην επιφάνεια, γιατί ακόμα και γλυκό να είναι το νερό μετά από 15 ημέρες το πτώμα φουσκώνει και βγαίνει στην επιφάνεια. Αν τον έθαψε υπήρξε δυσκολία στην έρευνα όσον αφορά αυτήν τη διαδικασία. Όταν ενημερώθηκε η αστυνομία για την εξαφάνιση και άρχισε έρευνα, άρχισε να βρέχει και ήταν δύσκολο να δεις να υπήρχε κάπου σκαμμένο χώμα. Πιστεύω ότι αν ήθελε κάποιος, που ήξερε εκεί την περιοχή, να αποκρύψει ένα πτώμα, θα το έκανε».
«Θεωρώ ότι τα στοιχεία είναι επαρκή προκειμένου ο εισαγγελέας να ασκήσει δίωξη και ο ανακριτής να εκδώσει ένταλμα σύλληψης», κατέληξε.
Την ίδια ώρα, εκτός από τα άτομα στο φιλικό περιβάλλον του κρεοπώλη, οι αστυνομικοί εξετάζουν πολύ προσεκτικά μία ακόμη μαρτυρία από έναν άνθρωπο που μοιράστηκε για μερικές ώρες το ίδιο κελί με τον 50χρονο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, πήγε αυτοβούλως και έδωσε κατάθεση λέγοντας: «Ο 50χρονος μου είπε, πως στο σημείο που έχει θάψει τον Μπάμπη, δεν πρόκειται να τον βρουν ποτέ».
Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Ο αδερφός μου κάπου είναι νεκρός»
«Ο αδερφός μου κάπου είναι που είναι νεκρός και δεν μπορούν να βρουν το σώμα του. Να βρεθεί το σώμα του θέλουμε εμείς», είπε από την πλευρά της στο Mega η αδερφή του 31χρονου. Η αδερφή του 31χρονου τόνισε πως μέχρι σήμερα ο κρεοπώλης δεν μπήκε στη διαδικασία να τη συναντήσει και να μιλήσει μαζί της. «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον, όχι κανένα. Εδώ μίλησε με τη μάνα μου την Παρασκευή, την επόμενη της εξαφάνισης και έψαχνε τον αδερφό μου και ο τύπος σηκώθηκε το βράδυ να φύγει 2,5 ώρες μακριά σε ένα χωριό, οπότε πιο ενδιαφέρον; Εγώ αν μάθαινα ότι έχει εξαφανιστεί ένας φίλος μου δε θα έφευγα, θα έψαχνα», είπε η αδερφή του 31χρονου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.