Ελλαδα

Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη

Ιστορικό κακοποιήσεων εις βάρος της 41χρονης εγκύου

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη
Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη © Star

Γυναικοκτονία: Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας - Το ιστορικό των κακοποιήσεων του δράστη - Οι προσπάθειες για παραπλάνηση των αρχών 

Καλά κρυμμένα μυστικά του 39χρονου που δολοφόνησε με τον πλέον ειδεχθή τρόπο την ίδια την σύντροφο του στη Θεσσαλονίκη ανακαλύπτουν ώρα με την ώρα οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας. Ο επί σειρά ετών σύντροφος της Γεωργίας, σκόπευε να διαρρήξει το πατρικό της σπίτι, αφού γνώριζε πως εκεί, υπάρχουν αρκετά πολύτιμα αντικείμενα, μεγάλης αξίας αλλά και χρήματα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cya4ae2gd1e1)

Γυναικοκτονία: Ο δράστης εξακολουθεί να αρνείται πως σκότωσε τη σύντροφό του

Ο δράστης, σύμφωνα με τον συνήγορο του, εξακολουθεί να αρνείται πως ο ίδιος σκότωσε την σύντροφό του, με τους αστυνομικούς ωστόσο να έχουν εντελώς διαφορετική εικόνα βάσει των ευρημάτων από τις πολυήμερες έρευνες. Φαίνεται πως ο 39χρονος, είχε παθολογικό πρόβλημα με τις κλοπές, αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε κλέψει. Επίσης, η κακοποιητική συμπεριφορά σε κοντινά του πρόσωπα, ήταν προσφιλής τακτική, με την αδερφή του και την πρώτη του σύζυγο να βιώσουν πρωτοφανείς καταστάσεις στα χέρια του 39χρονου, με τις μηνύσεις και τις καταγγελίες στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές να …πέφτουν βροχή.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyad8ebi129t)

Οι προσπάθειες παραπλάνησης του 39χρονου πως η σύντροφός του εξαφανίστηκε

Οι αστυνομικοί «ξεκλείδωσαν» το πρωτοφανές έγκλημα, μια ακόμη δολοφονία με θύμα γυναίκα, μετά την ανακάλυψη των αποτυπωμάτων του 31χρονου σεσημασμένου φίλου του. Τον κάλεσαν για κατάθεση και εκεί, με απίστευτη κυνικότητα και ευκολία αποκάλυψε κάθε πτυχή αυτής της υπόθεσης, φέρνοντας σε αμηχανία ακόμη και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Μόλις οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα της 41χρονης Γεωργίας, μετά την κατάθεση του 31χρονου, αμέσως προσήχθη ο 39χρονος. Ο ίδιος, παρά το ότι άκουσε όλα τα στοιχεία που είχαν σε βάρος του οι αρχές, δεν έδειξε να πτοείται και συνέχισε να αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή στο έγκλημα. Η ιατροδικαστική εξέταση, αποκάλυψε πως με ένα κουζινομάχαιρο κατακρεούργησε την επί σειρά ετών σύντροφο του, με τον 39χρονο να προσπαθεί να παραπλανήσει επί οκτώ ημέρες πως η έγκυος σύντροφος του, εξαφανίστηκε, ενδεχομένως οικειοθελώς.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cya9ffuqgri9)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ