Ελλαδα

Βρέθηκε η σορός της 41χρονης εγκύου στη Χαλκιδική - Προσήχθησαν ο σύντροφος και άλλο ένα άτομο

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ της εξαφάνισης της 41χρονης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βρέθηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου στη Χαλκιδική - Προσήχθησαν ο σύντροφος και άλλο ένα άτομο
Βρέθηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου στη Χαλκιδική - Προσήχθησαν ο σύντροφος και άλλο ένα άτομο

41χρονη - Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το πτώμα της στη Χαλκιδική - Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 41χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε ένα μπαούλο

Όλες τις λεπτομέρειες του τρόπου με τον οποίο παρέσυραν την άτυχη Γεωργία στον θάνατο, αποκάλυψε στις αρχές ο φίλος του σεσημασμένου συντρόφου της μέχρι σήμερα αγνοούμενης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη.

Το χρονικό της δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη

Η γυναίκα έπεσε θύμα δολοφονίας και το σώμα της, βρέθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Τρίγλια Χαλκιδικής. Οι αστυνομικοί όλες αυτές τις ημέρες, αναζητούσαν ένα στοιχείο που θα τους άνοιγε το δρόμο στις έρευνες, αφού όλα έδειχναν πως η τριών μηνών έγκυος γυναίκα, δεν γινόταν να έχει εξαφανιστεί έτσι απλά, αφήνοντας μόνη της, την 13χρονη κόρη της, που υπεραγαπούσε.

Ομολόγησε ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης

Το στοιχείο αυτό που οδήγησε στην αποκάλυψη του εγκλήματος, ήταν η εύρεση αποτυπωμάτων ενός σεσημασμένου για ναρκωτικά και άλλα αδικήματα, στο σπίτι της άτυχης Γεωργίας. Τα ευρήματα της σήμανσης προέκυψαν το τελευταίο 24ωρο, με τους αστυνομικούς να προσαγάγουν τον νεαρό, που αποκαλύφθηκε ότι ήταν φίλος του συντρόφου της Γεωργίας. Ο νεαρός, «έσπασε» αμέσως και ομολόγησε πως μαζί με τον σύντροφο της, τη σκότωσαν και με το αυτοκίνητο την μετέφεραν στη δασική έκταση όπου αφού την έβαλαν σε ένα ξύλινο κουτί, την πέταξαν σε μια χαράδρα και επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη.

Προσήχθη ο σύντροφος

Ο σύντροφος της άτυχης Γεωργίας, προσήχθη και αυτός στα γραφεία του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης όπου και εξετάζεται εκ νέου από τους αστυνομικούς. Βέβαια, η μαρτυρία του δεν παίζει και σημαντικό ρόλο μετά τις αποκαλύψεις του φίλου του, που εξήγησε ακριβώς όλες τις κινήσεις τους, πότε, πως και με ποιο τρόπο τη σκότωσαν.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης. Αύριο, Τρίτη, αναμένεται να εξεταστεί οπότε και οι αστυνομικοί θα έχουν πλήρη εικόνα το πως οδηγήθηκε στον θάνατο.

Σε βάρος των δύο ανδρών, σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και αύριο, Τρίτη, το πρωί, αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ