Ελλαδα

Εξαφάνιση 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: Στις έρευνες το Τμήμα Ανθρωποκτονιών

Στο «μικροσκόπιο» τα δύο μηνύματα που έστειλε στη μητέρα και τον σύντροφό της

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βρέθηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου στη Χαλκιδική - Προσήχθησαν ο σύντροφος και άλλο ένα άτομο
Βρέθηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου στη Χαλκιδική - Προσήχθησαν ο σύντροφος και άλλο ένα άτομο

41χρονη - Θεσσαλονίκη: Στις έρευνες το Τμήμα Ανθρωποκτονιών - Στο μικροσκόπιο τα δύο μηνύματα που έστειλε στη μητέρα και τον σύντροφό της

Έξι ημέρες έχουν περάσει από τότε που χάθηκαν τα ίχνη της 41χρονης Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη, ενώ για τον εντοπισμό της έχει εκδοθεί Missing AlertΑπό χθες (6.01) έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών την υπόθεση εξαφάνισης και στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται τα μηνύματα που έστειλε η γυναίκα πριν εξαφανιστεί. Το ερώτημα που προσπαθούν τώρα να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι αν τα δύο αυτά μηνύματα που φέρεται να έστειλε η Γεωργία στον σύντροφo και τη μητέρα της, έχουν όντως σταλεί από εκείνη.

Υπενθυμίζεται ότι στο ένα από τα μηνύματα - προς τον σύντροφό της - η γυναίκα, η οποία είναι έγκυος τριών μηνών, εμφανίζεται απολογητική προς τον σύντροφό της επειδή του πήρε 5.000 ευρώ. Όπως, όμως, λένε συγγενείς της τόσο το ύφος όσο και η σύνταξη δεν θυμίζουν την Γεωργία ενώ προσθέτουν ότι η 41χρονη δεν θα έπαιρνε ποτέ τα χρήματα αυτά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy8fzmzl51gh)

Ο επί τρία χρόνια σύντροφός της μίλησε τις προηγούμενες μέρες στο Star στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τις τελευταίες στιγμές που πέρασε μαζί της, το μήνυμα που φέρεται να του έστειλε αλλά και τις κινήσεις που έκανε όταν κατάλαβε ότι η 41χρονη Γεωργία έχει εξαφανιστεί.

Όπως είπε, προσπάθησε να της τηλεφωνήσει αλλά το κινητό της ήταν κλειστό. Στη συνέχεια την αναζήτησε στη δουλειά της όπου δεν την βρήκε, ενημέρωσε τις Αρχές και αμέσως μετά την οικογένεια της συντρόφου του, η οποία και έκανε δήλωση εξαφάνισης.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η 41χρονη έστειλε δύο μηνύματα σε διαφορετικό χρόνο και με διαφορετικό περιεχόμενο. Ο ένας παραλήπτης ήταν ο ίδιος και ο άλλος η μητέρα της. Όπως είπε, σε εκείνον η Γεωργία έγραφε ότι πηγαίνει στο σπίτι της, καθώς δεν συζούσαν ενώ στη μητέρα της έλεγε ότι δεν θα επιστρέψει στο σπίτι της αλλά θα πάει στη δουλειά.

Πρόσθεσε ότι η αστυνομία έχει ερευνήσει το σπίτι του και το κινητό του, του έχουν πάρει DNA και πλέον περιμένει να μάθει τι έχει συμβεί στην σύντροφό του. «Είναι ζήτημα κομβικής σημασίας να βρεθεί το στίγμα της κινητής τηλεφωνίας» επισήμανε.

Εξαφάνιση 41χρονης εγκύου: Το τελευταίο μήνυμα που φέρεται να έστειλε

«Επιμένω και θα συνεχίσω να το λέω είναι ζήτημα να βρεθεί το στίγμα του τηλεφώνου της. Την έχω ψάξει στη δουλειά της, στο μέρος που πηγαίναμε για καφέ, έχω επικοινωνήσει με φίλες της. Με κορίτσια που την ξέρουν 40 χρόνια. Αυτό που έμαθα από τις φίλες της είναι ότι δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος», τόνισε.

Το τελευταίο μήνυμα που φέρεται να έστειλε η Γεωργία στον σύντροφό της αναφερόταν στα 5.000 ευρώ που φέρεται να πήρε μαζί της πριν εξαφανιστεί: «Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

Ο σύντροφός της κοιμόταν εκείνη την ώρα και διάβασε το μήνυμα μία ώρα αργότερα. Της απάντησε, ωστόσο το μήνυμά του δεν διαβάστηκε ποτέ.

Σημειώνεται ότι η Γεωργία έμενε τόσο στο σπίτι της μητέρας της όσο και στον σύντροφό της, με τον οποίο περιμένουν παιδί.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy6q91p4fhox)

Αδελφός 41χρονης: Να μας πάρει μόνο να μας πει ότι είναι καλά

Στην εκπομπή μίλησε και ο αδελφός της ο οποίος ανέφερε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι καλά η 41χρονη. «Να μας πάρει να πει ότι είναι καλά, μόνο αυτό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy6qeeq3sg75)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ