Ελλαδα

«Ήταν ατύχημα» υποστηρίζει η μητέρα του 18χρονου που σκότωσε τον αδελφό του στη Νέα Σμύρνη

«Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας», λέει

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σπίτι όπου έγινε το έγκλημα με θύμα τον 16χρονο - Τον τραυμάτισε θανάσιμα με ψαλίδι ο 18χρονος αδελφός του
Το σπίτι όπου έγινε το έγκλημα με θύμα τον 16χρονο - Τον τραυμάτισε θανάσιμα με ψαλίδι ο 18χρονος αδελφός του © ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ EUROKINISSI

Νέα Σμύρνη: Δολοφονία 16χρονου από τον 18χρονο αδελφό του - Τι υποστηρίζει η μητέρα 

Συγκλονίζει η είδηση της δολοφονίας ενός 16χρονου από τον 18χρονο αδελφό του στη Νέα Σμύρνη, το βράδυ της Τρίτης (26.12). Η μητέρα των δύο παιδιών μίλησε σήμερα (27.12) στο Mega και έκανε λόγο για ατύχημα, διαψεύδοντας ότι στο παρελθόν είχαν καυγάδες. 

«Τσακώθηκαν για μία μπλούζα και έγινε το κακό. Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας, είναι ένα παιδί που χρειάζεται βοήθεια και η κοινωνία πρέπει να σταθεί στο πλευρό του» δήλωσε η μητέρα των δύο αγοριών και πρόσθεσε: «Το ένα μου το παιδί πέθανε και το άλλο κινδυνεύει να μπει στη φυλακή». Η μητέρα υποστήριξε ότι πάντα ήταν κοντά στα παιδιά της και αυτή - η στιγμή της δολοφονίας - ήταν μία κακή, άτυχη στιγμή. «Οποιοσδήποτε μπορεί να ήταν στη θέση αυτού του παιδιού». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxz7a2fccif5)

Γείτονες υποστήριξαν ότι τα δύο παιδιά είχαν συνεχείς καυγάδες, ενώ στο παρελθόν είχε κληθεί και η αστυνομία. 

Ποινική δίωξη στον 18χρονο για τη δολοφονία του αδελφού του στη Νέα Σμύρνη

Νωρίτερα σήμερα, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του 18χρονουΗ δίωξη αφορά ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο 18χρονος φέρεται να κατάφερε θανάσιμο πλήγμα με ψαλίδι στο στήθος του αδελφού του μετά από καυγά που είχαν όταν το θύμα πήρε μία μπλούζα του χωρίς να τον ρωτήσει.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxz4aw7l9zhl)

Το χρονικό του εγκλήματος στη Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με τον 18χρονο, τα δύο αδέρφια άρχισαν να διαπληκτίζονται για μια μπλουζα. Ο 16χρονος έφυγε και άρχισε να τρέχει προς το δωμάτιό του και όπως ομολόγησε ο 18χρονος, τον κυνήγησε με ένα ψαλίδι και τον χτύπησε μία φορά στο στήθος με αυτό.

Ο νεότερος αδερφός έπεσε αιμόφυρτος στο δάπεδο του σπιτιού με τη μητέρα και τον καθ' ομολογίαν δράστη να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 18χρονο που σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του
© ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ EUROKINISSI

Η μητέρα και ο 18χρονος μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για κατάθεση όπου αρχικά έκαναν λόγο για ατύχημα. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα ο 18χρονος περιέγραψε τι συνέβη και συνελήφθη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxz749367u8h)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ