Ελλαδα

Στο τιμόνι από τις 5 Ιανουαρίου 150 οδηγοί στον ΟΑΣΘ - Υπεγράφησαν οι πρώτες συμβάσεις

Μετά από 12 χρόνια υπάρχει πρόσληψη υπαλλήλων στον οργανισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Υπογράφουν σύμβαση οι νέοι οδηγοί στον ΟΑΣΘ και από τις 5 Ιανουαρίου θα είναι πίσω από το τιμόνι - Προσλήψεις στον οργανισμό μετά από 12 χρόνια.
Τη σύμβαση με την οποία γίνονται και επίσημα οδηγοί του ΟΑΣΘ, υπέγραψαν οι πρώτοι από τους 150 επιτυχόντες του διαγωνισμού © Γιώργος Κωνσταντινίδης/MotionTeam

Θεσσαλονίκη: Υπογράφουν σύμβαση οι νέοι οδηγοί στον ΟΑΣΘ και από τις 5 Ιανουαρίου θα είναι πίσω από το τιμόνι - Προσλήψεις στον οργανισμό μετά από 12 χρόνια.

Τη σύμβαση με την οποία γίνονται και επίσημα οδηγοί του ΟΑΣΘ, υπέγραψαν σήμερα οι πρώτοι από τους 150 που «πέρασαν» με επιτυχία τον σχετικό διαγωνισμό. Όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση του οργανισμού, στο σύνολό τους οι νέοι οδηγοί θα βρίσκονται στο πόστο τους από τις 5 Ιανουαρίου του 2024.

Οι νέοι οδηγοί ενημερώνονται από τις διευθύνσεις του ΟΑΣΘ για τη λειτουργία του Οργανισμού, τις λεωφορειακές γραμμές και τα δρομολόγια ενώ μεταβαίνουν στα αμαξοστάσια όπου τους γίνεται επίδειξη των συστημάτων των λεωφορείων και γνωρίζονται με τους νέους τους συναδέλφους.

Η διαδικασία αυτή θα ακολουθηθεί και τις επόμενες μέρες σταδιακά, ώστε ο ΟΑΣΘ από τις 5/1 να δρομολογεί σε καθημερινή βάση περί τα 50 επιπλέον λεωφορεία, τα οποία σήμερα είναι ακινητοποιημένα, λόγω έλλειψης οδηγών.

Υποδεχόμενος την πρώτη ομάδα εργαζομένων, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Κώστας Ταγγίρης, τους καλωσόρισε στη νέα τους επαγγελματική οικογένεια, εκφράζοντας τη χαρά του γιατί μετά από 12 χρόνια υπάρχει πρόσληψη υπαλλήλων στον οργανισμό, με διαδικασίες μάλιστα που ολοκληρώθηκαν σε χρόνο ρεκόρ.

Σημείωσε επίσης, ότι στο πρόσωπο των νέων οδηγών, ο οργανισμός και οι πολίτες της Θεσσαλονίκης βλέπουν τη σοβαρή βελτίωση του επιπέδου των συγκοινωνιών στην πόλη, με τη δρομολόγηση επιπλέον λεωφορείων και την εκτέλεση επιπλέον δρομολογίων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ