Ελλαδα

Τραυματισμός τριών μαθητών στα Τρίκαλα - Διαψεύδει ο Μύλος των Ξωτικών τοπικό δημοσίευμα για τον χώρο της συμπλοκής

Επεισόδιο στη διάρκεια εκδρομής σχολείων από Γιάννενα και Λάρισα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τρεις μαθητές τραυματίστηκαν σε συμπλοκή στα Τρίκαλα
Στιγμιότυπο από τα γιορτινά Τρίκαλα ©EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Τρίκαλα: Τρεις τραυματισμοί στη διάρκεια συμπλοκής, που σημειώθηκε μεταξύ μαθητών από διαφορετικά σχολεία 

Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ μαθητών από τη Λάρισα και τα Γιάννενα που συναντήθηκαν στη διάρκεια εκδρομής στα Τρίκαλα.

Οι μαθητές πιάστηκαν στα χέρια, για άγνωστη αιτία, και τρεις από αυτούς τραυματίστηκαν, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Τρικάλων για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπως αναφέρει το trikalanews.gr.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το επεισόδιο σημειώθηκε στον Μύλο των Ξωτικών, κάτι που όμως από την πλευρά του χριστουγεννιάτικου πάρκου διαψεύστηκε.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, σε ανακοίνωσή του, το Πάρκο των Ξωτικών επισημαίνει: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το δημοσίευμα που έχει αναπαραχθεί από αρκετές ιστοσελίδες με πηγή την ιστοσελίδα trikalanews είναι ψευδές και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Καμία συμπλοκή δεν έγινε σήμερα στο Μύλο των Ξωτικών και η διοργάνωση θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για συκοφαντική δυσφήμιση.

»Στο Μύλο των Ξωτικών πρωταρχικό μέλημα των διοργανωτών είναι η ασφάλεια των επισκεπτών και ουδέποτε θα επιτρεπόταν να εξελιχθεί κάτι αντίστοιχο. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες επισκέπτες που μας επισκέπτονται καθημερινά και σας περιμένουμε μέχρι τις 7 Ιανουαρίου να ζήσετε μαγικές στιγμές στο Μύλο των Ξωτικών» αναφέρεται στην ανακοίνωση.  

Αργά το βράδυ της Τρίτης, το trikalanews.gr, προχώρησε σε επανόρθωση, σημειώνοντας ότι το επεισόδιο σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων.

Στο αρχικό δημοσίευμα από το τοπικό μέσο αναφερόταν επίσης, ότι για το περιστατικό διεξάγεται προανάκριση από την αστυνομία, στην οποία οδηγήθηκαν οι συνοδοί καθηγητές προκειμένου να καταθέσουν για το συμβάν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, για την εξακρίβωση των εμπλεκόμενων μαθητών, βρέθηκαν 11 λεωφορεία γεμάτα μαθητές από τη Λάρισα, τα οποία αναχώρησαν αφού ταυτοποιήθηκαν οι εμπλεκόμενοι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ