Ελλαδα

Αδέσποτα σκυλιά επιτίθενται σε παιδιά στην Εύβοια - «Τράβηξαν το παιδί από τα δόντια τους» αναφέρει μάρτυρας

Υπάρχουν αρκετές καταγγελίες για ανάλογα περιστατικά από γονείς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκυλί
Σκυλί © Unsplash

Εύβοια: Αδέσποτα σκυλιά επιτίθενται σε παιδιά - Υπάρχουν αρκετές καταγγελίες για ανάλογα περιστατικά από γονείς

Αγέλες αδέσποτων σκύλων επιτίθενται σε παιδιά στην Χαλκίδα με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να ανησυχούν, καθώς υπάρχουν αρκετές καταγγελίες για ανάλογα περιστατικά από γονείς.

Τα αδέσποτα άρχισαν να τρέχουν πίσω από το παιδί μετά την λήξη των σχολικών μαθημάτων

Μια πρώτη μάρτυρας όπως αναφέρει στο evima.gr, μητέρα ενός κοριτσιού «τα αδέσποτα άρχισαν να τρέχουν πίσω από το παιδί μετά την λήξη των σχολικών μαθημάτων και το έριξαν κάτω δημιουργώντας του τραύματα στον γοφό και μελανιές στα μπράτσα από δαγκώματα».

«Τράβηξαν το παιδί από τα δόντια τους» αναφέρει μάρτυρας

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια της έντρομης γιαγιά που είχε μεταβεί στο σημείο για να πάρει εκείνο και τον αδελφό του από το σχολείο.

«Έτρεξαν δύο μπαμπάδες και τράβηξαν το παιδί από τα δόντια τους», περιγράφει η μητέρα προσθέτοντας πως το κοριτσάκι έλαβε τις πρώτες βοήθειες από τον παιδίατρο του Βασιλικού όπου και μεταφέρθηκε άμεσα. Προσθέτει πως το παιδί χρειάστηκε να πάρει αντιβίωση μέχρι να κλείσουν οι πληγές ενώ κρίθηκε καλύτερο να μην του γίνουν ράμματα και η πληγή να μείνει ανοιχτή για να καθαριστεί από μικρόβια.

Για νέα επίθεση δίπλα από το σχολείο μίλησε μια μητέρα ενός αγοριού

Μητέρα ανέφερε στο ίδιο μέσο ενημέρωσης πως το παιδί της δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκύλων στο Βασιλικό δίπλα σε Δημοτικό σχολείο. Προσθέτει πως έχει ήδη μιλήσει με τον Δήμο Χαλκιδέων ο οποίος ήταν ενήμερος καθώς έχουν γίνει κι άλλες καταγγελίες για ανάλογα περιστατικά.

Την ίδια ώρα θύμα επίθεσης 5 σκύλων στο Βασιλικό, δηλώνει και γυναίκα με ανάρτηση της στο facebook, εφιστώντας την προσοχή στους κατοίκους του Δήμου Ληλαντίων.

«Μας κύκλωσαν κ έφτασαν σχεδόν στο μισό μέτρο από εμάς. Εμείς γυρνούσαμε απ’ την μεριά που είναι η σχολή που γίνονται τα σεμινάρια κ εκείνα απτην απέναντι μεριά με το που μας είδαν έτρεξαν καταπάνω μας».

Ο Θόδωρος Γιαννούκος, υπεύθυνος του Δήμου Χαλκιδέων, μίλησε στο evima και τόνισε πως ο Δήμος έχει λάβει γνώση των περιστατικών και θα έστελνε συνεργείο για να μαζέψει τα αδέσποτα.

Με πληροφορίες από evima.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ