Ελλαδα

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της μητέρας της Έμμας μετά την καταδίκη του οδηγού

«Όχι 16 .. ούτε 116 δε θα ήταν αρκετά!»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της μητέρας της Έμμας μετά την καταδίκη του οδηγού
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της μητέρας της Έμμας μετά την καταδίκη του οδηγού © Facebook

Έμμα: Το «ευχαριστώ» της μητέρας της σε πολίτες και δημοσιογράφους - «Όχι 16 .. ούτε 116 δε θα ήταν αρκετά!»

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η μητέρα της 21χρονης Έμμας, μετά την απόφαση του δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης να καταδικάσει τον 27χρονο που παρέσυρε και σκότωσε την κόρη της σε ποινή φυλάκισης 16,5 ετών, χωρίς αναστολή.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της 21χρονης ευχαρίστησε τους πολίτες και τους δημοσιογράφους για την στήριξη στην οικογένειά της. Στο μήνυμά της στο Facebook, ανήρτησε και ένα βίντεο με φωτογραφίες της αδικοχαμένης Έμμας.

«Όχι 16 .. ούτε 116 δε θα ήταν αρκετά!!! Προς σεβασμό στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους με τον ίδιο τρόπο πριν την Έμμα και οι ποινές ήταν εξαγοράσιμες ή με αναστολή .. απλά σιωπή.Ευχαριστούμε όλους εσάς. Τους απλούς πολίτες που γίνατε η δύναμη μας, τους δημοσιογράφους που γίνατε η φωνή μας… χωρίς τη στήριξη σας δε θα είχαμε καταφέρει τίποτα!», γράφει η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Όχι 16 .. ούτε 116 δε θα ηταν αρκετά!!! Προς σεβασμό στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους με τον ίδιο τρόπο πριν την #Εμμα και οι ποινές ήταν εξαγοράσιμες προς 5 ευρώ τη μέρα ή με αναστολή .. απλά σιωπή 😞😞 Ευχαριστούμε 🙏🙏όλους εσάς .. τους απλούς πολίτες που γίνατε η δύναμη μας, τους δημοσιογράφους που γίνατε η φωνή μας .. χωρίς τη στήριξη σας δε θα είχαμε καταφέρει τίποτα ! #δικαστηριο #δολοφονια #θεσσαλονικη

Posted by Kelly Kambaki on Saturday, December 2, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ