- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Διαρρήκτης «μπούκαρε» σε ζαχαροπλαστείο με πλάκα πεζοδρομίου - Δείτε βίντεο
Τα πλάνα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας
Χαλκίδα: Διέρρηξε ζαχαροπλαστείο με πλάκα πεζοδρομίου - Τα πλάνα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας
Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα πλάνα από διάρρηξη ζαχαροπλαστείου στο κέντρο της Χαλκίδας πριν από μια εβδομάδα.
Στο βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας φαίνεται ο διαρρήκτης να πλησιάζει στο κατάστημα στις 00:2 και να επιχειρεί να παραβιάσει την τζαμαρία της εισόδου.
Όταν οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό, επιστρέφει στην επιχείρηση κρατώντας στα χέρια του μια πλάκα πεζοδρομίου. Κατόπιν, χτυπά με την πλάκα και στη συνέχεια πέφτει πάνω στη τζαμαρία, η οποία υποχωρεί και ο ίδιος μπαίνει στο ζαχαροπλαστείο.
Από το κατάστημα, ο διαρρήκτης άρπαξε την ταμειακή μηχανή, η οποία είχε κάποια χρήματα, μαζί με το μηχάνημα POS.
Όταν το συμβάν έπεσε στην αντίληψη του ιδιοκτήτη της επιχείρησης ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία με το POS να εντοπίζεται λίγα μέτρα μακριά από το ζαχαροπλαστείο. Ωστόσο, ο διαρρήκτης παραμένει για την ώρα ασύλληπτος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε λίγες ημέρες «μπαίνουμε» στη θερινή ώρα
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Ποιες είναι οι Μαρία Μπούμπα και Ιωάννα Νεράντζη
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Η Άνοιξη είναι δειλά - δειλά εδώ
Μια στιγμή που περίμεναν για χρόνια
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.