Ελλαδα

Εφιάλτης για ζευγάρι στη Χαλκίδα: Ληστές χαράκωσαν στο πρόσωπο 85χρονη και άρπαξαν τον σκύλο της

Νωρίτερα ακινητοποίησαν τον σύζυγό της και του άρπαξαν τη χρυσή αλυσίδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χέρια ηλικιωμένης γυναίκας που κρατούν τα κλειδιά και την τσάντα της - Διακρίνονται δακτυλίδια
Ηλικιωμένη © Pixabay / sabinevanerp

Χαλκίδα: Ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένων - Χαράκωσαν τη γυναίκα και έφυγαν παίρνοντας μαζί και τον σκύλο της

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ζευγάρι ηλικιωμένων στα Σκροπονέρια της Χαλκίδας, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι ληστές τραυμάτισαν στο μάγουλο την ιδιοκτήτρια του σπιτιού και μαζί με τα κλοπιμαία πήραν τον σκύλο της οικογένειας.

Πληροφορίες του eviathema.gr αναφέρουν ότι οι τρεις δράστες αφού παραβίασαν την εξωτερική περίφραξη της μονοκατοικίας, στη συνέχεια εισήλθαν από την πόρτα στο εσωτερικό του σπιτιού όπου βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ηλικιωμένους ιδιοκτήτες και τους απείλησαν με μαχαίρι. Ένας εκ των δραστών, τοποθέτησε αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό της 85χρονης γυναίκας και στη συνέχεια τη χαράκωσε στο πρόσωπο.

Ο δεύτερος δράστης έριξε κάτω τον σύζυγό της και αφού τον ακινητοποίησε του αφαίρεσε από το λαιμό μια χρυσή αλυσίδα και τη βέρα από το χέρι του. Ο τρίτος ληστής έψαξε το σπίτι, βρήκε και άρπαξε δύο κινητά τηλέφωνα και ρολόγια.

Χαλκίδα: Ληστές πήραν και τον σκύλο του ζευγαριού

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, οι τρεις δράστες φεύγοντας, από το σπίτι άρπαξαν τον σκύλο του ζευγαριού και έφυγαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους. Το ζευγάρι σοκαρισμένο κάλεσε την αστυνομία. Στις αστυνομικές αρχές ανέφεραν ότι και οι τρεις δράστες φορούσαν κουκούλες και μάσκες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δουν τα πρόσωπά τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ