Ελλαδα

Συγκλονίζει η αυτοκτονία 23χρονης στην Πάτρα - Τα μηνύματα που έστειλε πριν βουτήξει στο κενό

Έδωσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο και περιπολικό
Αυτοκτονία δείχνουν τα νέα στοιχεία για τη βουτιά θανάτου 23χρονης στην Πάτρα © Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi

Πάτρα: Αυτοκτονία 23χρονης - Τα μηνύματα που έστειλε πριν «βουτήξει» από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας

Αυτοκτονία δείχνουν τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές για τον θάνατο 23χρονης φοιτήτριας στην Πάτρα. Η νεαρή γυναίκα έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (4.11). 

Σύμφωνα με το pelop.gr, τα μηνύματα που βρήκαν οι αστυνομικοί στο κινητό της κοπέλας επιβεβαιώνουν την αρχική εκτίμηση των υπευθύνων της ΕΛΑΣ ότι η 23χρονη «βούτηξε» από τον 5ο όροφο του διαμερίσματός της. Αστυνομικοί έσπευσαν στον χώρο και αφού, οι γιατροί και διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν τον ακαριαίο θάνατο της κοπέλας, μπήκαν με τη βοήθεια κλειδαρά στο διαμέρισμά της.

Πληροφορίες της «Πελοποννήσου της Δευτέρας» αναφέρουν ότι βρήκαν τρία κουτιά με αντικαταθλιπτικά χάπια, αλλά αυτό που πιστοποίησε την αυτοκτονία ήταν τα μηνύματα της κοπέλας στο viber και στο messenger σε δικά της πρόσωπα. «Δεν υπάρχει λόγος να ζω άλλο και να βασανίζω τους γονείς μου, αφού δεν μπορώ να γίνω καλά… Δεν υπάρχει λόγος να χαλάνε άλλα λεφτά χωρίς λόγο…», αναφέρει ένα από αυτά. 

Η κοπέλα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας αντίκρισαν την κοπέλα χωρίς τις αισθήσεις της στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας και ενημέρωσαν άμεσα ΕΛ.ΑΣ. και ΕΚΑΒ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ