Ελλαδα

Απαγορευτικό απόπλου σε λιμάνια της χώρας - Ποια δρομολόγια πλοίων δεν εκτελούνται

Ακυρώσεις σε πολλούς προορισμούς λόγω θυελλωδών ανέμων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία: Σε ισχύ απαγόρευση απόπλου λόγω των ισχυρών ανέμων - Κλειστό Ρίο - Αντίρριο - Πού παραμένουν δεμένα τα πλοία - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες.
Απαγορευτικό απόπλου έχει τεθεί σε ισχύ για λιμάνια της χώρας © Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Κακοκαιρία: Σε ισχύ απαγόρευση απόπλου λόγω των ισχυρών ανέμων - Κλειστό Ρίο - Αντίρριο - Πού παραμένουν δεμένα τα πλοία - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες.

Σε ισχύ τέθηκε απαγορευτικό απόπλου για ορισμένα λιμάνια της χώρας, λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ.

Από τον λιμένα του Πειραιά τα δρομολόγια των πλοίων διεξάγονται κανονικά, ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε το πρωινό δρομολόγιο του ταχύπλοου καταμαράν Champion jet .

Για τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων αλλά και κάποιων συμβατικών πλοίων.

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ κλειστή είναι η πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου.

Στη Βόρεια Ελλάδα δεν πραγματοποιούνται επίσης τα δρομολόγια των πλοίων από Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, Καβάλα-Πρίνο και Κεραμωτή-Θάσο.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων που αναμένεται να υπάρξουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ