Ελλαδα

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη - Μια γυναίκα νεκρή

Οδηγός λεωφορείου πέρασε στο αντίθετο ρεύμα παρασύροντας οχήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο στην οδό Μοναστηρίου – Μια γυναίκα νεκρή και τρεις τραυματίες - Οδηγός του ΟΑΣΘ φέρεται να έχασε τον έλεγχο.
Θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη αστικό λεωφορείο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη © MotionTeam/Φανή Τρυψάνη

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο στην οδό Μοναστηρίου – Μια γυναίκα νεκρή και τρεις τραυματίες - Οδηγός του ΟΑΣΘ φέρεται να έχασε τον έλεγχο.

Μια νεκρή και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε στις 3.15 το απόγευμα, στην οδό Μοναστηρίου, μπροστά από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο ενεπλάκη αστικό λεωφορείο.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, φέρεται να προκύπτει ότι ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 23 του ΟΑΣΘ, υπέστη κάποιο επεισόδιο και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να περάσει στο αντίθετο ρεύμα.

Τη ζωή της έχασε 40χρονη γυναίκα, που οδηγούσε δίκυκλο και τραυματίστηκαν τρία άτομα, ο οδηγός του λεωφορείου, καθώς και οι οδηγοί ταξί και ΙΧ που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Οι δύο πρώτοι διακομίστηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και ο τελευταίος στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Σε ανακοίνωση του ο ΟΑΣΘ, επισημαίνει ότι η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Οργανισμού, «εκφράζουν την οδύνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια» στην οικογένεια και τους οικείους της 40χρονης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwnl0j27ifjd)

«Η οικογένεια του ΟΑΣΘ εκφράζει επίσης τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ