- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
«Ουρές» χιλιομέτρων σε Κηφισό και Αττική Οδό
Σε ποιους δρόμους καταγράφονται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων
Στο κόκκινο οι δρόμοι της Αττικής το πρωί της Τρίτης (31/10)
Μποτιλιάρισμα υπάρχει λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τρίτης (31/10) στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη Λένορμαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στην κάθοδο ανά τμήματα από τη Γέφυρα Μεταμόρφωσης έως την Παραλιακή.
Χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται στο μεγαλύτερο τμήμα της Παραλιακής, στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος του παλαιού αεροδρομίου έως την πλατεία Ιπποδαμείας.
«Φρακαρισμένη» είναι η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι προς Λίμνη Κουμουνδούρου, ενώ μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά.
Προβλήματα υπάρχουν και στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι έως και την οδό Μαρκόνι στον Βοτανικό.
Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από το ΟΑΚΑ μέχρι την Πανόρμου. Παρόμοια είναι η κατάσταση στην άνοδο από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας μέχρι την Αγία Βαρβάρα.
Στο «κόκκινο» είναι η Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.
Καθυστερήσεις παρατηρούνται στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και κατά μήκος του Χολαργού.
Με δυσκολίες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη, στην Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου, στη Φιλολάου και στην Υμηττού.
Επιπλέον, μποτιλιάρισμα υπάρχει στη Λεωφόρο Βεΐκου προς τη Λ. Γαλατσίου και προς την Καποδιστρίου.
Προβλήματα υπάρχουν στην Καποδιστρίου από Νέα Ιωνία έως την Λ.Κηφισίας.
Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Φυλής έως τον κόμβο Πεντέλης και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και τον Γέρακα έως την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο άνω των 30' από Φυλής έως Κηφισίας.
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) October 31, 2023
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
άνω των 30' από Ανθούσα έως Μεταμόρφωση,
άνω των 30' από Αγία Παρασκευή έως Μεταμόρφωση, στην Περιφ. Υμηττού.
Καθυστερήσεις άνω των 30' στις εξόδους για Λαμία.
Τέλος, κλειστό είναι τμήμα της Λεωφόρου Δημοκρατίας στην άνοδο προς την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο Δήμο λόγω θρησκευτικού πανηγυριού.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κινητοποίηση του Δήμου Περάματος μετά την πυρκαγιά, με αιτήματα δεύτερη έξοδο διαφυγής και ασφάλεια
Καταγγελίες πολιτών για πολύωρη διακοπή ρεύματος και απουσία ενημέρωσης
Οι μεγαλύτερες τιμές καταγράφονται ήδη από τον Μεσοπόλεμο και τη δεκαετία του ’50
Στην ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026 με χαιρετισμούς Παπανδρέου και Σαμαρά
Ιδιωτική χρηματοδότηση 4,7 εκατ. ευρώ για VCRS στα ΚΕΠΑΘΜ μετά την απόφαση Ελεγκτικού Συνεδρίου
Αύριο στις πληγείσες περιοχές ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης – Σύσκεψη στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
Live η πορεία των φαινομένων
Λόγω των πλημμύρων και κατολισθήσεων - Θα ισχύσει για 3 μήνες
Βροχοπτώσεις που έφτασαν τα 64 χιλιοστά προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.
Ενεργοποιούνται διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Εικόνες αποκάλυψης μετά τη φονική κακοκαιρία
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τους εμβολιασμούς
Δείτε εικόνες και βίντεο από τις προσπάθειες να απομακρύνουν πέτρες και λάσπες από τα αυτοκίνητα και τις αυλές τους
Akylas, Marseaux, Good Job Nicky ή Evangelia;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.